Εμφύτευση Φρυδιών FUE

Λεπτά ή πυκνά φρύδια, καλοβγαλμένα ή εντελώς φυσικά… Οι τάσεις της μόδας για τα φρύδια αλλάζουν και οι περισσότερες γυναίκες τις ακολουθούν. Τα φρύδια όμως ταλαιπωρούνται και μετά από κάποια στιγμή, είτε λόγω της αποτρίχωσης είτε απλά λόγω της ηλικίας, μπορεί να παρατηρηθούν κενά και απώλεια των τριχών σε στρατηγικά σημεία τους. Επιπλέον, τραυματισμοί ή εγκαύματα οδηγούν σε ουλές και απώλεια της τριχοφυΐας στα φρύδια. Σήμερα είναι εύκολο να διορθωθεί η εικόνα των φρυδιών σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Τη λύση προσφέρει η εμφύτευση φρυδιών με την τεχνική FUE που μπορεί να επιτύχει μερική ή ολική αποκατάσταση και να σας προσφέρει τα φρύδια που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας, να «γεμίσει» κενά και να επαναφέρει τη χαμένη τους πυκνότητα.

Εμφύτευση Φρυδιών FUE - Πώς γίνεται

Σε ποιους απευθύνεται

Η αποκατάσταση της τριχοφυΐας των φρυδιών εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση αραίωσης ενώ μπορεί να γίνει ακόμη και σε περιπτώσεις γυροειδούς αλωπεκίας στα φρύδια, με την προϋπόθεση ότι η βλάβη είναι εντοπισμένη και σταθερή για χρονικό διάστημα άνω του έτους. Επίσης, η εμφύτευση φρυδιών μπορεί να αποτελεί μόνιμη λύση αποκατάστασης της πυκνότητας των φρυδιών σε παθολογικές καταστάσεις απώλειας τριχών, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υποθυρεοειδισμού.

Σε εμφύτευση φρυδιών FUE μπορούν να υποβληθούν άνδρες και γυναίκες, οποιασδήποτε ηλικίας, αν και οι περισσότερες περιπτώσεις αποκατάστασης φρυδιών αφορούν γυναίκες ηλικίας 30-50 ετών. Η εμφύτευση φρυδιών με τη μέθοδο FUE, αποτελεί την ενδεδειγμένη τεχνική αποκατάστασης της τριχοφυΐας στην περιοχή, καθώς είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που εφαρμόζεται με τη χρήση μικροεργαλείων ώστε να αποφεύγεται η αφαίρεση ιστών και επακόλουθες ουλές στο δέρμα.

YouTube video

Μετά την εφαρμογή της τεχνικής FUE για την εμφύτευση φρυδιών, η εμφάνιση των νέων τριχών αρχίζει σταδιακά το επόμενο διάστημα και το τελικό αποτέλεσμα εμφανίζεται σχετικά πρώιμα, μέσα σε 4-6 μήνες, λόγω της πλούσιας αιμάτωσης της περιοχής. Η φύτρωση των νέων τριχών συνεχίζεται ακόμη και 12 μήνες μετά τη διαδικασία.

Τα πλεονεκτήματα Εμφύτευση φρυδιών FUE

  • Ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία

  • Εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο

  • Εντυπωσιακά φυσικό αποτέλεσμα

Συχνές Ερωτήσεις