Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής στο 7ο Λατινοαμερικάνικο FUE workshop

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής στο 7ο Λατινοαμερικάνικο FUE workshop

Ειδικοί απ’ όλο τον κόσμο μοιράστηκαν τις γνώσεις τους για τη μεταμόσχευση μαλλιών στο 7ο Λατινοαμερικάνικο FUE workshop που πραγματοποιήθηκε στην Punta Cana του Αγίου Δομίνικου από τις 5 έως τις 8 Αυγούστου.

Στα workshops συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής και εκπαιδευτής ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, MD, Πλαστικός Χειρουργός και Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) και ιδρυτής της Advanced Hair Clinic, μέλος του Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group.

Στο πλαίσιο της παρουσίασής του στο συνέδριο, ο Δρ Βεκρής επισήμανε ότι οι περιοχές τριχοφυΐας στο ανδρικό πρόσωπο αποτελούν όχι μόνο μια σημαντική «πηγή τροφοδοσίας» για τη μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά τα γένια αποτελούν στους άντρες ένα χαρακτηριστικό που αναδεικνύει και τονίζει την εμφάνιση, ακόμη και την προσωπικότητα, γι’ αυτό και έχει αναδειχτεί η ανάγκη για την ενίσχυσή τους.

Ο Δρ Βεκρής εξήγησε με τη βοήθεια συνοδευτικού οπτικού υλικού στους γιατρούς που παραβρίσκονταν στο συνέδριο την τεχνική που έχει ο ίδιος αναπτύξει σχετικά με την εμφύτευση τριχών σε περιοχές του προσώπου και την ενίσχυση της φυσικής γενειάδας. Όπως τόνισε, η αυξανόμενη ζήτηση για τεχνικές εμφύτευσης γενιών απαιτεί καλή γνώση της δομής της τρίχας στην περιοχή του προσώπου και των διαδικασιών εμφύτευσης, καθώς πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό πεδίο εφαρμογής.

Κατά τη διάρκεια των workshops, ο Δρ. Βεκρής πραγματοποίησε live εμφύτευση στα γένια ασθενούς, με σκοπό να μοιράσει τις γνώσεις του, αλλά και πολλά “Tips & Tricks” που έχει αποκομίσει από την πολυετή εμπειρία του σχετικά με την εμφύτευση γενιών με τη μέθοδο FUE.

Η Advanced FUΕ θεωρείται σήμερα η πιο σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης γενιών έχοντας ως μεγάλο της πλεονέκτημα το γεγονός ότι είναι ελάχιστα επεμβατική, ότι δεν αφήνει σημάδια και ουλές και ότι παρέχει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Οι περιοχές μεταμόσχευσης γενιών περιλαμβάνουν εκείνη του γενίου (πιγούνι), το μουστάκι και την ένωσή του με τα γένια, τις παρειές, τις φαβορίτες και συνδυασμό περιοχών.

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής και η ομάδα της Advanced Hair Clinics δραστηριοποιούνται σε 20 ιατρικά κέντρα (κλινικές, ιατρεία, συμβουλευτικά κέντρα) σε 6 διαφορετικές χώρες, εκτελώντας πάνω από 2.500 θεραπείες μεταμόσχευσης μαλλιών το χρόνο.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!