Εμφύτευση Γενιών FUE

Εάν σας προβληματίζουν τα αραιά ή αδύναμα γένια ή αν υποφέρετε από αλωπεκία στην περιοχή, η μεταμόσχευση γενιών με την τεχνική FUE μπορεί να σας προσφέρει την επιθυμητή λύση! Σήμερα, η εξειδικευμένη και έμπειρη ιατρική ομάδα της Advanced Hair Clinics εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία τη σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE και στην εμφύτευση γενιών (beard transplantation).

Οι περιοχές μεταμόσχευσης γενιών περιλαμβάνουν το πιγούνι, το μουστάκι και την ένωσή του με τα γένια, τις παρειές, τις φαβορίτες καθώς και συνδυασμό περιοχών.

Εμφύτευση Γενιών FUE - Πώς γίνεται

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΓΕΝΙΩΝ FUE

Τι είναι

Η εμφύτευση γενιών Advanced FUE (Follicular Unit Extraction) είναι μια τεχνική εμφύτευσης τριχοθυλακίων κατά την οποία μεταφέρουμε ένα-ένα τα τριχοθυλάκια από τη δότρια περιοχή, η οποία βρίσκεται κατά προτίμηση στην ινιακή χώρα, δηλαδή στο πίσω και κάτω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, στα σημεία της λήπτριας περιοχής όπου υπάρχει αραίωση, δηλαδή στα γένια. Πρόκειται για μία ανώδυνη και γρήγορη τεχνική που όταν εφαρμοστεί από έμπειρη και τεχνικά ενημερωμένη ιατρική ομάδα έχει εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα.

YouTube video

Η εμφύτευση γενιών FUE μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1 συνεδρία ή, σπανιότερα, σε 2 συνεδρίες, όταν η αραίωση των τριχών του προσώπου είναι πολύ μεγάλη και οι απαιτήσεις πυκνότητας σημαντικές. Η τεχνική αυτή απευθύνεται σε άντρες κάθε ηλικίας με αραιή τριχοφυΐα ή αραίωση στα γένια και σε άντρες που έχουν υποστεί μόνιμη απώλεια της τριχοφυΐας στην περιοχή ή σε τμήματα των γενίων τους εξαιτίας ατυχήματος ή εγκαύματος.

Τα πλεονεκτήματα Μεταμόσχευση FUE στα γένια

  • Ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία

  • Χωρίς σημάδια και ουλές

  • Ελάχιστη έως μηδενική αιμορραγία και πόνος

  • Εφαρμογή με τοπική αναισθησία στο ιατρείο

  • Απόλυτα φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα

  • Επιστροφή στην καθημερινότητά σας μέσα σε 2 μόλις ημέρες

Συχνές Ερωτήσεις