Βράβευση της Advanced Hair Clinics από τον θεσμό Cyprus Wellness Awards 2022

Βράβευση της Advanced Hair Clinics από τον θεσμό Cyprus Wellness Awards 2022

Το Bronze Βραβείο στην κατηγορία «Hair Restoration Clinic ή Hair Restoration Institute», απονεμήθηκε στην εξειδικευμένη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics στο πλαίσιο βράβευσης του ετήσιου θεσμού Cyprus Wellness Awards σε μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στo Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, Υπεύθυνος της Advanced Hair Clinics Λευκωσίας.

Είναι σημαντικό ότι η Advanced Hair Clinics, διεθνώς γνωστή για τις θεραπείες τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης μαλλιών κατακτά μία τόσο σημαντική διάκριση στα εν λόγω βραβεία, που έρχεται να προστεθεί στις πολλές άλλες διακρίσεις της Κλινικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο που η Advanced Hair Clinics αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μεταμόσχευση μαλλιών ασθενών από όλο τον κόσμο, έχοντας βραβευτεί 4 φορές με την κορυφαία διάκριση «International Hair Clinic of the Year» από την Medical Travel Awards (IMTJ). Παράλληλα έχει λάβει βραβεία και από άλλους μεγάλους έγκριτους οργανισμούς όπως οι International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS), Healthcare Business Awards, World FUE Institute και άλλοι.

Στην τελετή απονομής των βραβείων παρέστησαν οι δερματολόγοι Δρ. Μαριάννα Μυλωνά και Δρ. Μαρία Καναράκη, ενώ ο κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: “Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, καθώς η διαρκής προσπάθεια όλης της ομάδας της Advanced Hair Clinics για παροχή υψηλών υπηρεσιών στον τομέα της ιατρικής αποδίδει και αναγνωρίζεται τόσο από το θεσμό των βραβείων Cyprus Wellness Awards, όσο και από τους ασθενείς μας, πολλοί από τους οποίους έρχονται από το εξωτερικό. Η μεγαλύτερη μας ανταμοιβή είναι να βλέπουμε τους ασθενείς μας χαρούμενους, να ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους καθώς αντικρίζουν τα αποτελέσματα των θεραπειών μας”.

Άλλες διακρίσεις της Advanced Hair Clinics το 2022

Οι διακρίσεις της Advanced Hair Clinics είναι πολλές αυτή τη χρονιά και μπορείτε να τις δείτε όλες στα Νέα της Κλινικής.

Στο 10ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της FUE Europe, που έγινε τον Σεπτέμβριο 2022 στην Αθήνα με συνδιοργανωτή τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Πρόεδρο και Επιστημονικό Διευθυντή της Advanced Hair Clinics, Ο ίδιος, καθώς και οι ιατροί της Advanced Hair Clinics Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου κλήθηκαν να παρουσιάσουν τις πλέον σύγχρονες έρευνες και κλινικές μελέτες για την εφαρμογή νέων καινοτόμων θεραπειών κατά της τριχόπτωσης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το συνέδριο εδώ.

Επίσης, τον Σεπτέμβριο 2022 απονεμήθηκε στην Advanced Hair Clinics από τον θεσμό Medical Beauty Awards το Χρυσό Βραβείο “Best Hair Clinic Chain / Franchise Brand”.

Τον Απρίλιο 2022, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Αποκατάστασης Μαλλιών», στο Μόντε Κάρλο του Μονακό. Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης (AMWC), ανάμεσα σε καταξιωμένους ιατρούς από όλο τον κόσμο. Η Advanced Hair Clinics συνιστά το ιδανικό μέρος για κάποιον που θέλει να αντιμετωπίσει ζητήματα τριχόπτωσης ή αλωπεκίας. Μάλιστα, η κλινική σήμερα συνιστά πόλο έλξης για εκατοντάδες ασθενείς που καταφθάνουν από το εξωτερικό για να υποβληθούν σε θεραπείες τριχόπτωσης, εμφυτεύσεις μαλλιών, φρυδιών, γενιών κ.α., συμβάλλοντας δυναμικά στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον θεσμό Cyprus Wellness Awards βραβεύτηκε και η εξειδικευμένη κλινική του Ομίλου CDM Group, Cosmetic Derma Medicine, με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερη Κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής”.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα τριχόπτωσης και θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 18 Κλινικές Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!