ΙΑΤΡΟΣ Αντωνία Ανδριοπούλου

Η εμπειρία σε συνδυασμό με την επιμονή στην λεπτομέρεια φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ιατρός Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου

Με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE, η Ιατρός Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου αποτελεί πολύτιμο μέλος της ομάδας των χειρουργών της Advanced Hair Clinics. Η καθημερινή πρακτική στο πλευρό του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή και η σταθερή συμμετοχή της στα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών επικαιροποιούν τις γνώσεις της και συμβάλλουν την ανάπτυξη άριστων δεξιοτήτων στις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, γενείου και φρυδιών δίνοντάς της επάξια τον τίτλο της Hair Surgery Specialist.

Η Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου είναι απόφοιτη της Ιατρικής και Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κραϊόβα (Faculty of Medicine in University of Craiova).

Ξεκίνησε τις σπουδές της το 2007 στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών, στο τμήμα της Νοσηλευτικής από όπου και αποφοίτησε το 2012. Στη συνέχεια, παρακολούθησε Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εκπαιδευτικό αντικείμενο «Ιατρική Ψυχολογία». Η αγάπη της για την Ιατρική, την οδήγησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κραϊόβα, από όπου αποφοίτησε το 2021.

Από το 2012 και παράλληλα με τις σπουδές της, εργαζόταν στην Advanced Hair Clinics ως βασικό μέλος της νοσηλευτικής ομάδας και της βοηθητικής ομάδας των μεταμοσχεύσεων μαλλιών.

Σήμερα, αποτελεί μέλος της Ιατρικής Ομάδας της Advanced Hair Clinics, αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια της κλινικής και Hair Surgery Specialist.

Συμμετοχές σε συνέδρια και workshops

Η Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων που αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών όπως το Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών της ISHRS το 2021 στη Λισαβόνα, το 2019 στο Λος Άντζελες, το 2017 στην Πράγα κ.ά.

Το Μάρτιο του 2022 παρακολούθησε το Los Angeles Hair Restoration Workshop, μια τριήμερη εκπαίδευση για τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου είχε την ευκαιρία να κάνει πρακτική άσκηση υπό την επίβλεψη του κορυφαίου Dr. Sanusi Umar και να παρακολουθήσει διαλέξεις από καθηγητές παγκόσμιας κλάσης και δασκάλους της τέχνης της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών.

Από τις πιο πρόσφατες συμμετοχές της είναι σε ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά συνέδρια ιατρών υπό την αιγίδα του Los Angeles Hair Restoration Courses (LAHRC) τον Μάρτιο του 2023 και το «FUE EUROPE ANNUAL HANDS-ON WORKSHOP» στην Άγκυρα τον Μάρτιο του 2024.

Οι παραπάνω αποτελούν μόνο ενδεικτικές αναφορές της παρουσίας της Δρ. Ανδριοπούλου σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και workshops ανά τον κόσμο.