Ακούρευτη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών FUE (Unshaven FUE Hair Transplant) είναι μια τεχνική που επιτρέπει τη ριζική αλλαγή στην εμφάνιση ενός άντρα ή γυναίκας, με πιο πυκνά και πλούσια μαλλιά, χωρίς να προηγηθεί ξύρισμα του κεφαλιού. Και παρότι το ξύρισμα πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών για τους περισσότερους είναι μία «λεπτομέρεια», ορισμένοι προτιμούν να το αποφύγουν.

Για παράδειγμα, όταν η μεταμόσχευση μαλλιών αφορά γυναίκες, η πρώτη επιλογή είναι συνήθως η ακούρευτη συνεδρία. Αντίστοιχα, την επιλέγουν άτομα που επιθυμούν να κρατήσουν για τον εαυτό τους το γεγονός ότι προχώρησαν σε μεταμόσχευση μαλλιών, οπότε το ξύρισμα του κεφαλιού, θα «πρόδιδε» ότι έχουν υποστεί τη διαδικασία ή, τέλος, άνθρωποι που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν επιθυμούν για τον εαυτό τους την εικόνα του ξυρισμένου κεφαλιού.

Ακούρευτη Μεταμόσχευση Μαλλιών
 • 12 μήνες μετά την ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών FUE

  Η Unshaven, ή «ακούρευτη», μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία πολύ απαιτητική τεχνική που ελάχιστες ομάδες στον κόσμο μπορούν να εκτελέσουν με επιτυχία.
 • Μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς κούρεμα του κεφαλιού

  Σε μία συνεδρία ακούρευτης μεταμόσχευσης μαλλιών, δεν ξυρίζονται η δότρια και η λήπτρια ζώνη, με αποτέλεσμα την απόλυτη διακριτικότητα για τον ασθενή.

UNSHAVEN FUE

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Η ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια πολύπλοκη χειρουργική διαδικασία εξαγωγής τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή, χωρίς καθόλου ξύρισμα, διατηρώντας τις τρίχες ανέπαφες. Δεν είναι τυχαίο ότι διεθνώς, μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό κλινικών που κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ακούρευτη μεταμόσχευση.

Τα πλεονεκτήματα

 • Οι ασθενείς μπορούν να διατηρήσουν την υπάρχουσα εμφάνιση και το μήκος μαλλιών τους κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση.
 • Επιστρέφουν άμεσα στην καθημερινότητά τους μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς κανείς να καταλάβει ότι έχουν υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση.
 • Η πιθανότητα επιπλοκών παραμένει μηδαμινή (όπως συμβαίνει στην εμφύτευση με την τεχνική FUE) και επιπλέον δεν θα είναι εμφανή τα στάδια επούλωσης στο σημείο της δότριας περιοχής.

Τα μειονεκτήματα

 • Σε σύγκριση με την κλασική μέθοδο FUE στην οποία πραγματοποιείται ξύρισμα του τριχωτού της κεφαλής, στην ακούρευτη συνεδρία εξάγεται συνήθως μικρότερος αριθμός τριχοθυλακίων.
 • Ανάλογα με τον αριθμό των τριχοθυλακίων που απαιτούνται, μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από μια συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εάν υπάρχουν προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι που σας αποτρέπουν από την απόφαση να προχωρήσετε σε μεταμόσχευση μαλλιών, τότε η ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί -με απόλυτη διακριτικότητα- να λύσει οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης χωρίς να χρειαστεί να αποκαλύψετε στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας περίγυρο ότι υποβληθήκατε σε εμφύτευση μαλλιών.

Χάρη στην ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE θα έχετε την αποτελεσματικότητα της εμφύτευσης μαλλιών χωρίς να επηρεαστεί το μήκος των μαλλιών σας, καθώς δεν εφαρμόζεται κούρεμα ή ξύρισμα του τριχωτού της κεφαλής κατά την επέμβαση, παρά μόνο σε ένα μικρό σημείο της δότριας ζώνης από όπου και εξάγονται τα τριχοθυλάκια και το οποίο εύκολα καλύπτεται από τα υπάρχοντα μαλλιά.

Όπως δηλώνει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της πολυβραβευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics, η ακούρευτη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE αποτελεί την κορυφαία επιλογή των διάσημων, οι οποίοι επαναφέρουν τη χαμένη πυκνότητα των μαλλιών τους, χωρίς να γίνει αντιληπτό ότι υποβλήθηκαν σε εμφύτευση.

Το αποτέλεσμα της ακούρευτης μεταμόσχευσης μαλλιών είναι απολύτως φυσικό και γίνεται ορατό από τους πρώτους κιόλας μήνες μετά τη συνεδρία, ενώ τελειοποιείται σταδιακά μέσα σε ένα χρόνο. Η Advanced Hair Clinics, τέσσερις φορές βραβευμένη ως Best International Hair Clinic από τον διεθνή έγκριτο οργανισμό IMTJ και πολλάκις από άλλους φορείς, αποτελεί την καλύτερη επιλογή στη μεταμόσχευση μαλλιών. Επικοινωνήστε μαζί μας.