Με 2 παρουσιάσεις ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο 31ο συνέδριο ISHRS 2023 στην Ινδία

Με 2 παρουσιάσεις ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο 31ο συνέδριο ISHRS 2023 στην Ινδία

Στο κορυφαίο διεθνές συνέδριο για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών προσκλήθηκε ως Ομιλητής Ιατρός ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, κάνοντας δύο σημαντικές επιστημονικές παρουσιάσεις στους ιατρούς που παρακολούθησαν τις εργασίες του 31ου ISHRS 2023 στο Δελχί της Ινδίας από την 1 έως τις 4 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) είναι η κορυφαία επιστημονική συνάντηση καταξιωμένων ιατρών απ’ όλο τον κόσμο που ασχολούνται με τη μεταμόσχευση και αποκατάσταση μαλλιών και οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καινοτόμες και νέες τεχνικές και up to date ενημέρωση από εξέχοντες επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο.

Στην πρώτη του παρουσίαση με τίτλο «Pituitary Apoplexy Always Expect The Unexpected»,  ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής MD, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) και ιδρυτής της Advanced Hair Clinic  έθιξε ένα εξαιρετικής σημασίας θέμα για τους χειρουργούς, την μικρή πιθανότητα ένα χειρουργείο να φέρει στο φως ένα αδιάγνωστο πρόβλημα υγείας του ασθενούς. Στην προκειμένη παρουσίαση, ο Δρ. Βεκρής εξέθεσε στους παρευρισκόμενους την περίπτωση ενός άνδρα που μετά την καθόλα ομαλή διεξαγωγή της μεταμόσχευσης μαλλιών παρουσίασε συμπτώματα και εν τέλει διαγνώστηκε με υποφυσιακή αποπληξία, αιμορραγία ή η ελαττωμένη παροχή αίματος στον αδένα της υπόφυσης, ο οποίος βρίσκεται στη βάση του εγκεφάλου.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίασή του, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής τόνισε στους παραβρισκόμενους ιατρούς ότι θα πρέπει πάντα να περιμένουν το αναπάντεχο και να είναι έτοιμοι να το διαχειριστούν, ακόμη και σε χειρουργεία όπως με τη μέθοδο FUE που σπάνια παρουσιάζουν επιπλοκές. Ο Δρ. Βεκρής κατέληξε με μια κομβική επισήμανση, ότι ο πλαστικός χειρουργός που ειδικεύεται στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών δεν παύει να είναι ένας κλινικός γιατρός που θα πρέπει να αξιολογεί σωστά την κλινική εικόνα του ασθενούς του, ακόμη και τα πιο αναπάντεχα και σπάνια συμπτώματα, και να προστρέχει στους νοσοκομειακούς ιατρούς για τη σωστή διάγνωση και θεραπεία.

Η δεύτερη παρουσίαση του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή είχε πιο τεχνικά χαρακτηριστικά και τίτλο «Planning the Distribution of Follicular Units». Ο Δρ. Βεκρής παρουσίασε στους παρευρισκομένους τη σημασία του σωστού σχεδιασμού της κατανομής των προς μεταμόσχευση τριχοθυλακίων αλλά και την εμφύτευσή τους με σωστή κλίση και κατεύθυνση ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και η ιατρική ομάδα της Advanced Hair Clinics δραστηριοποιούνται σε 20 ιατρικά κέντρα (κλινικές, ιατρεία, συμβουλευτικά κέντρα) σε 6 διαφορετικές χώρες, εκτελώντας πάνω από 2.500 θεραπείες μεταμόσχευσης μαλλιών το χρόνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Advanced Hair Clinics έχει βραβευτεί 4 φορές (2016, 2017, 2019 & 2020) ως η “Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στο Κόσμο” από τον έγκριτο Διεθνή Οργανισμό IMTJ (International Medical Travel Journal), που κατατάσσει τις κλινικές με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών τους σε διεθνές επίπεδο στον κλάδο της υγείας. Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών ή θεραπεία τριχόπτωσης, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 18 Κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!