Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής στο συνέδριο AFRO HAIR στη Βραζιλία

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής στο συνέδριο AFRO HAIR στη Βραζιλία

Ένα από τα πιο σημαντικά ιατρικά συνέδρια διεθνώς είναι το AFRO HAIR workshop, στο οποίο παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις για την αποκατάσταση μαλλιών σε άτομα αφρικανικής καταγωγής.

Εφέτος, το AFRO HAIR πραγματοποιήθηκε στο Salvador Bahia στη Βραζιλία στις 12 – 15 Οκτωβρίου, όπου καταξιωμένοι επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο μοιράστηκαν τις γνώσεις τους για την μεταμόσχευση μαλλιών.

Στo workshop συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής και εκπαιδευτής ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, MD, Πλαστικός Χειρουργός και Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) και ιδρυτής της Advanced Hair Clinic.

Στην ομιλία του, ο Δρ Βεκρής ανέλυσε με τη βοήθεια συνοδευτικού οπτικού υλικού στους συνέδρους την τεχνική που έχει ο ίδιος αναπτύξει στην εμφύτευση μαλλιών και ειδικότερα τις τεχνικές σωστής χρήσης του τεχνολογικού εξοπλισμού (sharp umplanter).

Κατά τη διάρκεια των workshops, ο Δρ. Βεκρής πραγματοποίησε live εμφύτευση ασθενή, με σκοπό να μοιράσει τις γνώσεις του, αλλά και πολλά “Tips & Tricks” που έχει αποκομίσει από την πολυετή εμπειρία του στη μεταμόσχευση με τη μέθοδο FUE.

Η Advanced FUΕ θεωρείται σήμερα η πιο σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών έχοντας ως μεγάλο της πλεονέκτημα το γεγονός ότι είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν αφήνει σημάδια και ουλές και παρέχει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής και η ιατρική ομάδα της Advanced Hair Clinics δραστηριοποιούνται σε 20 ιατρικά κέντρα (κλινικές, ιατρεία, συμβουλευτικά κέντρα) σε 6 διαφορετικές χώρες, εκτελώντας πάνω από 2.500 θεραπείες μεταμόσχευσης μαλλιών το χρόνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Advanced Hair Clinics έχει βραβευτεί 4 φορές (2016, 2017, 2019 & 2020) ως η “Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στο Κόσμο” από τον έγκριτο Διεθνή Οργανισμό IMTJ (International Medical Travel Journal), που κατατάσσει τις κλινικές με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών τους σε διεθνές επίπεδο στον κλάδο της υγείας.

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών ή θεραπεία τριχόπτωσης, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 18 Κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!