Βράβευση της AHC στο 7ο WORLD FUE INSTITUTE WORKSHOP

Βράβευση της AHC στο 7ο World FUE Institute Workshop 2024

Ο Δρ. Βεκρής βραβεύτηκε για τις μελέτες που παρουσίασε καθώς και για την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Στο 7ο International World FUE Institute Workshop που πραγματοποιήθηκε στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκο από τις 16 έως τις 18 Μαΐου παραβρέθηκαν ο διεθνούς φήμης Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, ιδρυτής της Advanced Hair Clinics και Διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group, και η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Το διεθνές αυτό συνέδριο είναι ένα μοναδικό event που συγκεντρώνει πλήθος πλαστικών χειρουργών, με εξέχοντες συμμετέχοντες που ενημερώνουν για τις εξελίξεις στη μέθοδο FUE, πραγματοποιούν live χειρουργεία και hands-on sessions και παρουσιάζουν εκπαιδευτικά βίντεο και μελέτες.

Στο συνέδριο ο Δρ. Βεκρής παρουσίασε δύο σημαντικές μελέτες σχετικά με τις τεχνικές στη μεταμόσχευση μαλλιών. Η μελέτη του με τίτλο «Sharp Implanters in Hair Transplantation» εστίασε στη σημασία της επιλογής τελευταίας τεχνολογίας ιατρικών εργαλείων και στο πώς η σωστή χρήση τους μπορεί να συμβάλλει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η δεύτερη μελέτη του, με τίτλο «Scar Reconstruction With FUE Hair Transplantation» εστίασε σε ένα θέμα που ως expert στην τεχνική FUE ο Δρ. Βεκρής έχει λάβει διεθνή αναγνώριση: τη χρήση της τεχνικής FUE για την αποκατάσταση ουλών από τραυματισμούς, εγκαύματα ή παλαιότερες FUT μεταμοσχεύσεις.

Το συνέδριο έκλεισε με τη βράβευση του Δρ. Βεκρή ως Faculty Member του Workshop, μία βράβευση που αφορούσε στις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις του αλλά και τη συνεχή παρουσία του ως πλαστικού χειρουργού και εκπαιδευτή στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την τεχνική FUE.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!