Η τέχνη της εμφύτευσης μαλλιών – Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο AESURG 2024 στην Ινδία

Η τέχνη της εμφύτευσης μαλλιών – Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο AESURG 2024 στην Ινδία

Με τρεις παρουσιάσεις και ένα masterclass, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, MD, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), ιδρυτής της Advanced Hair Clinics και Διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group κέρδισε την προσοχή των συνέδρων στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο AESURG 2024 στην Ινδία (19th Annual Conference of the Indian Association of Aesthetic Plastic Surgeons) που πραγματοποιήθηκε από τις 27-30 Μαρτίου.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, MD, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), ιδρυτής της Advanced Hair Clinics και Διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group κλήθηκε στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο AESURG 2024 στην Ινδία (19th Annual Conference of the Indian Association of Aesthetic Plastic Surgeons) που πραγματοποιήθηκε από τις 27-30 Μαρτίου, για να παρουσιάσει 3 διαλέξεις και ένα masterclass.

Σημαντικές παρουσιάσεις σε ένα πολύ απαιτητικό και έμπειρο κοινό

Η παρουσίαση του Δρ. Βεκρή με τίτλο « Prevention & management of complications in hair transplantation» καθήλωσε το κοινό. Μεταξύ των πολύτιμων πληροφοριών που πηγάζουν από την πολυετή εμπειρία του, ο Δρ. Βεκρής επισήμανε στους παραβρισκόμενους ιατρούς ότι «ο μόνος τρόπος να μειώσει κανείς την πιθανότητα επιπλοκών σε ένα χειρουργείο είναι η συνεχής εκπαίδευση, η ενημέρωση, η γνώση, η τήρηση του πρωτοκόλλου και η ταπεινότητα».

Αντίστοιχα υψηλό ήταν το ενδιαφέρον των συνέδρων κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Δρ. Βεκρή με τίτλο «Scar Reconstruction With FUE Hair Transplantation», όπου ο έγκριτος πλαστικός χειρουργός εστίασε στις σύγχρονες τεχνικές αποκατάστασης ουλών στο τριχωτό της κεφαλής και του προσώπου μετά από αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών, τραυματισμούς και εγκαύματα.

Ως επίσημος προσκεκλημένος και εξέχων ομιλητής του συνεδρίου, ο Δρ. Βεκρής πραγματοποίησε masterclass με θέμα «Design & Distribution of Hair Follicles» εστιάζοντας στη σημασία του σχεδιασμού ενός φυσικού hairline και τα στοιχεία της δομής του προσώπου που οφείλει να έχει υπόψη του ο χειρουργός κατά την εμφύτευση μαλλιών ώστε να υπάρξει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Στο ίδιο συνέδριο, ο Δρ. Βεκρής παρέστη σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σε πάνελ με τίτλο «How to Set Up a Successful Hair Restoration Practice» όπου μοιράστηκε με τους συνέδρους τα «μυστικά» μιας επιτυχημένης καριέρας και ιατρείου με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!