Βράβευση του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή στο συνέδριο FUE WORLD INSTITUTE 2023

Βράβευση του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή στο συνέδριο FUE WORLD INSTITUTE 2023

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, βραβεύτηκε για το έργο του στη μεταμόσχευση μαλλιών στο 6o Παγκόσμιο Συνέδριο WORLD FUE INSTITUTE, που έλαβε χώρα από τις 30 Μαρτίου έως τις 1 Απριλίου στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή ότι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής κλήθηκε σε αυτό το τόσο σημαντικό διεθνές συνέδριο για να μεταφέρει την τεχνογνωσία του στη χειρουργική της εμφύτευσης μαλλιών σε κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος πλαστικός χειρουργός παρουσίασε 2 διαλέξεις στους συνέδρους. Η πρώτη διάλεξη με τίτλο: “Algorithm of Facial Hair Restoration – The face as recipient & donor area in FUE procedures” αφορά σε κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Advanced Hair Clinics για την παροχή ακριβών μετρήσεων στις τριχοφόρες περιοχές του ανδρικού προσώπου, προκειμένου να προβλεφθεί, κατά μέσο όρο, η δυναμική αυτών των περιοχών να λειτουργήσουν ως δότριες σε συνεδρίες εμφύτευσης FUE.

Όπως σημειώθηκε από τους διοργανωτές, αυτή η κλινική μελέτη είναι βαρύνουσας σημασίας για την εξέλιξη της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, καθώς καθιερώνει έναν νέο αλγόριθμο επιλογής τριχοθυλακίων στη μεταμόσχευση μαλλιών, με βάση την επιφάνεια των περιοχών και τη μέση αναμενόμενη πυκνότητα αυτών.

Στη δεύτερη διάλεξη με τίτλο: “Complication (M&M)”, ο διακεκριμένος Πλαστικός Χειρουργός, παρουσίασε μια εκτεταμένη ανάλυση των επιπλοκών που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης με τη μέθοδο FUE, ενώ παράλληλα ανέλυσε τη διαδικασία εφαρμογής των σωστών ιατρικών πρωτοκόλλων για τον περιορισμό των ανεπιθύμητων επιπλοκών.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι σε hands-on workshop που ακολούθησε, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής πραγματοποίησε live μεταμόσχευση μαλλιών, προκειμένου το επιστημονικό κοινό του συνεδρίου να δει ζωντανά την εφαρμογή των καινοτόμων πρωτοκόλλων της Advanced Hair Clinics.

Η βράβευση της Advanced Hair Clinics σε ένα τόσο σημαντικό συνέδριο αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και εμπειρία των ιατρών της. Να υπενθυμίσουμε ότι η Advanced Hair Clinics έχει βραβευτεί 4 φορές (2016, 2017, 2019 & 2020) ως η “Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στο Κόσμο” από τον έγκριτο Διεθνή Οργανισμό IMTJ (International Medical Travel Journal), που κατατάσσει τις κλινικές με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών τους σε διεθνές επίπεδο στον κλάδο της υγείας. Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών ή για θεραπεία τριχόπτωσης, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 18 Κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!