Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής στο διεθνές Συνέδριο FUE ASIA 2023

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής στο διεθνές Συνέδριο FUE ASIA 2023

Στις 22-23 Σεπτεμβρίου στο περίφημο Dubai World Trade Center, πραγματοποιήθηκε εφέτος το ετήσιο συνέδριο της FUE ASIA 2023. Το μεγάλο αυτό διεθνές συνέδριο συγκεντρώνει τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο εμπειρογνώμονες ιατρούς για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός – Μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών – ISHRS, και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics συμμετείχε στο FUE Asia Workshop ως ένας από τους ελάχιστους μη Ασιάτες τιμώμενους καλεσμένους προκειμένου να παρουσιάσει στους συνέδρους τις διεθνώς γνωστές πρωτοποριακές τεχνικές του στη μεταμόσχευση μαλλιών!

Ο Δρ Βεκρής ήταν προσκεκλημένος ως πρόεδρος στην επιστημονική συνεδρία της Ημερίδας, καθώς και διευθυντής του εισαγωγικού μαθήματος εκπαίδευσης χειρουργών στη μεταμόσχευση μαλλιών. Ως βασικός ομιλητής της εκδήλωσης, παρουσίασε τις νέες τεχνικές και κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών, τόσο σε ιατρικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Τα θέματα των εισηγήσεών του ήταν τα εξής:

“Κατακτώντας την τέχνη της κερδοφορίας στη μεταμόσχευση μαλλιών- Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την επιχειρηματική επιτυχία”

“Κατακτώντας την τέχνη της εμφύτευσης στη μεταμόσχευση μαλλιών”

Στο τέλος του συνεδρίου, ο Δρ Βεκρής βραβεύτηκε για τη συμβολή του ως διδάσκων στο Live in-ot & long hair transplant!

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Advanced Hair Clinics και την ομάδα των ιατρών της να συμμετέχει σε αυτό το συνέδριο, που είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο για την αποκατάσταση μαλλιών, ανάμεσα σε κορυφαίους χειρουργούς και ιατρούς σε διεθνές επίπεδο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Advanced Hair Clinics έχει βραβευτεί 4 φορές (2016, 2017, 2019 & 2020) ως η “Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στο Κόσμο” από τον έγκριτο Διεθνή Οργανισμό IMTJ (International Medical Travel Journal), που κατατάσσει τις κλινικές με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών τους σε διεθνές επίπεδο στον κλάδο της υγείας.

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών ή για θεραπεία τριχόπτωσης, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 18 Κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!