4 μελέτες της AHC στο LAHRC Conference–Workshop στο Μεξικό

Με 4 παρουσιάσεις η Advanced Hair Clinics στο LAHRC Conference – Workshop στο Μεξικό

Σε μία από τις μεγαλύτερες συναντήσεις ειδικών στην FUE μεταμόσχευση μαλλιών παγκοσμίως, το Los Angeles Restoration Courses (LAHRC) που πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου στο Μεξικό, παραβρέθηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής και moderator ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, MD, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), ιδρυτής της Advanced Hair Clinics και Διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group. Την AHC εκπροσώπησαν επίσης η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια του Cosmetic Derma Medicine Medical Group, η Hair Surgery Specialist και Associate Medical Director της Advanced Hair Clinics Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου, η Hair Surgery Specialist Δρ. Λίνα Νασούλη και η νοσηλεύτρια Ίννα Μιακοτίνα.

Οι διαλέξεις των ιατρών της AHC στο Μεξικό

Το LAHRC είναι ένα τριήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης στην τεχνική FUE όπου παγκοσμίου φήμης experts απ’ όλον τον κόσμο ενημερώνουν τους συναδέλφους τους σχετικά με τις εξελίξεις στη μεταμόσχευση μαλλιών, πρωτοστατούν σε ενημερωτικές ημερίδες, παρουσιάζουν και εκτελούν live χειρουργεία και τεχνικές αιχμής.

Ο Δρ. Βεκρής είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το τριήμερο συνέδριο με τρεις σημαντικές παρουσιάσεις που τράβηξαν την προσοχή του επιστημονικού κοινού και αποτέλεσαν το έναυσμα για ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Η παρουσίασή του με τίτλο «Recruiting and training hair transplant staff» ανέδειξε τη σημασία της εκπαίδευσης και επιλογής των συνεργατών στη δημιουργία μιας αποτελεσματικής ιατρικής ομάδας. Ο Δρ. Βεκρής μοιράστηκε με τους συνέδρους την πυραμίδα της δημιουργίας μιας επιτυχημένης ομάδας

Σε αντίστοιχο πλαίσιο συμβουλευτικής και εκπαίδευσης κινήθηκε επίσης η παρουσίαση του Δρ. Βεκρή με τίτλο «If I were to do it again: Sag advice for the new hair transplant surgeons». Με εντυπωσιακό τρόπο που δημιουργεί σύνδεση μεταξύ του ομιλητή και του κοινού και υψηλό βαθμό κατανόησης, ο Δρ. Βεκρής αναφέρθηκε στις «12 εντολές από τον expert στη μεταμόσχευση μαλλιών».

Στις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις της αποκατάστασης της τριχοφυΐας στο πρόσωπο επικεντρώθηκε η τρίτη παρουσίαση του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, με τίτλο «Facial Hair Restoration». Όπως επισήμανε ο ιατρός, η αποκατάσταση γενείου έγινε εφικτή χάρη στην ελάχιστα επεμβατική φύση της FUE τεχνικής, απαιτείται όμως άριστη γνώση και δεξιοτεχνία ώστε να υπάρχει ένα φυσικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί τόσο τον ασθενή όσο και τον ιατρό.

Με τη σειρά της, η Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου αναφέρθηκε στα υψηλής ακριβείας εργαλεία εμφύτευσης, την τεχνική και τις διαφορές τους. Στην παρουσίασή της με τίτλο «Mini Sharp Implanters vs Dull Implanters: Best Practices», η Δρ. Ανδριοπούλου ανέλυσε τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τις διαφορές στη χρήση μεταξύ των Sharp Implanters και των Dull Implanters.

Η παρουσία του Δρ. Βεκρή και της Advanced Hair Clinics ήταν έντονη στις εργασίες του συνεδρίου, με τον ιατρό να είναι επικεφαλής moderator στο session με τίτλο «Graft Integrity».

Στο πλαίσιο των live surgeries, ο Δρ. Βεκρής και η Δρ. Ανδριοπούλου συμμετείχαν στο course με τίτλο «Shaved FUE and BHT. Use of Implanter Pens», δείχνοντας στην πράξη τα σημεία-κλειδιά της επιτυχημένης τεχνικής εμφύτευσης με τη χρήση αυτών των υψηλής τεχνολογίας εργαλείων.

Η ενεργός συμμετοχή των ιατρών της Advanced Hair Clinics σε αυτό το σημαντικό συνέδριο αναδεικνύει για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο και τη συμβολή των ιατρών της στο ερευνητικό και πρακτικό πεδίο της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!