Βέλτιστες τεχνικές στη μεταμόσχευση μαλλιών – Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο IMCAS Americas 2024

Βέλτιστες τεχνικές στη μεταμόσχευση μαλλιών – Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο IMCAS Americas 2024

Στο Sao Paulo της Βραζιλίας βρέθηκαν από τις 26 έως τις 28 Απριλίου ο Δρ. Βεκρής, MD, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), ιδρυτής της Advanced Hair Clinics και Διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group και η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, στο πλαίσιο του IMCAS Americas 2024, ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια για τη Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική και την επιστήμη της Αντιγήρανσης.

Ο Δρ. Βεκρής προσεκλήθη να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του με ένα πολυπληθές επιστημονικό κοινό από διαφορετικές χώρες του πλανήτη. Οι παρουσιάσεις του κέρδισαν για άλλη μια φορά την προσοχή των ακροατών και αποτέλεσαν το έναυσμα για ενδιαφέρουσες επιστημονικές παρατηρήσεις και συζητήσεις.

Με τρεις παρουσιάσεις ο Δρ. Βεκρής στο IMCAS Americas 2024

Η τοπική αναισθησία κατά τη μεταμόσχευση μαλλιών και πώς μπορεί να δοθεί η ελάχιστη δυνατή δόση, χωρίς να επηρεαστεί αρνητικά η εμπειρία του ασθενούς ήταν το περιεχόμενο της πρώτης παρουσίασης του Δρ. Βεκρή, με τίτλο «How to Minimize the Dosage of Local Anesthesia in Hair Transplantation Procedures». Μεταξύ άλλων, ο Δρ. Βεκρής επεσήμανε την ορθή γνώση της ανατομίας του κρανίου και του προσώπου ως βασική παράμετρο για τη χορήγηση της τοπικής αναισθησίας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, καθώς και τις τεχνικές για τη μείωση της ενόχλησης από την εφαρμογή της.

Το πολύ σημαντικό ζήτημα της επανόρθωσης ουλών από τραυματισμό ή εγκαύματα με την εφαρμογή της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE πραγματεύτηκε η δεύτερη παρουσίαση του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού. Στο πόνημα αυτό, με τίτλο «Scar Reconstruction With FUE Hair Transplantation» ο Δρ. Βεκρής επεσήμανε τις προκλήσεις που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι χειρουργοί σε περιπτώσεις εκτεταμένων ουλών στο τριχωτό της κεφαλής και του προσώπου.

Η τρίτη και τελευταία του παρουσίαση αφορούσε σε ένα σημαντικό θέμα για την κοινότητα των ιατρών. Τίτλος της «How to Set Up a Successful Hair Restoration Practice» και κατά την παρουσίασή της μοιράστηκε με τους συνέδρους τα «μυστικά» μιας επιτυχημένης καριέρας και ιατρείου με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!