Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο Διεθνές Συνέδριο FULLFACE 2024

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο Διεθνές Συνέδριο FULLFACE στην Κωνσταντινούπολη

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, MD, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), ιδρυτής της Advanced Hair Clinics και Διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group προσκλήθηκε στο διεθνές συνέδριο FULLFACE για να μοιραστεί τις πολύτιμες γνώσεις που έχει αποκτήσει από την πολύχρονη εμπειρία του στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Στο συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, ο Δρ. Βεκρής κέρδισε την προσοχή του ακροατηρίου με την «χρηστική» και ενδιαφέρουσα παρουσίασή του. Ο τίτλος της «How to Set Up a Successful Hair Restoration Practice» περιγράφει άριστα το περιεχόμενό της, καθώς ο Δρ. Βεκρής μοιράστηκε με τους συνέδρους τα «μυστικά» μιας επιτυχημένης πορείας και διαχείρισης ιατρείου με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο Δρ. Βεκρής άνοιξε την πρώτη του κλινική στην Αθήνα το 2012 και σήμερα ο όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group του οποίου ηγείται μετρά 15 κλινικές στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αυταπόδεικτα, λοιπόν, οι συμβουλές και ο τρόπος σκέψης του αναφορικά με την επιτυχημένη πορεία ενός ιατρείου μεταμόσχευσης μαλλιών αποτελούν «μάντρα» για τους συναδέλφους του απ’ όλον τον κόσμο που θα ήθελαν να ακολουθήσουν την επιτυχημένη του επαγγελματική και προσωπική πορεία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!