46ο S.I.TRI στο Μιλάνο: Αποκατάσταση ουλών με FUE

Ο Δρ. Βεκρής στο 46ο Συνέδριο S.I.TRI στο Μιλάνο - Αποκατάσταση ουλών με FUE

Να μοιραστεί με τους συνέδρους τις γνώσεις και τη μακρά εμπειρία του κλήθηκε ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο 46ο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών S.I.TRI που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από τις 23 έως τις 25 Μαΐου.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics κλήθηκε να παρουσιάσει διάλεξη με θέμα «Scar Reconstruction With FUE Hair Transplantation» παρουσία διεθνώς καταξιωμένων ιατρών από όλο τον κόσμο. Κατά την παρουσίαση της μελέτης του, ο Δρ. Βεκρής εστίασε στην αποκατάσταση ουλών από έγκαυμα ή τραυματισμό με μεταμόσχευση μαλλιών FUE και εξήγησε τις απαραίτητες τεχνικές και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Καταλήγοντας, σημείωσε ότι οι σύγχρονες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να είναι κατάλληλες για έως και το 98% των περιπτώσεων αλωπεκίας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια του CDM Medical Group και η hair expert ιατρός του Ομίλου, Αντωνία Γρινιεζάκη.

Αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία του στις κλινικές εφαρμογές της FUE, ο Δρ. Βεκρής επιλέχθηκε ως ο βασικός συντονιστής στις συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!