Βραβείο Καλύτερης Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Advanced Hair Clinics.

AMWC Awards 2022: Βραβείο Καλύτερης Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Advanced Hair Clinics.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics ήταν ο νικητής της κατηγορίας «Best Hair Restoration» των AMWC Awards 2022. Η τελετή βράβευσης των AMWC Awards έλαβε χώρα την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 στο Μόντε Κάρλο του Μονακό, στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης AMWC, ανάμεσα σε καταξιωμένους Ιατρούς από όλο τον κόσμο.

Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στην Advanced Hair Clinics, καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει την αδιάλειπτη δουλειά και την εξειδίκευση της ιατρικής μας ομάδας, καθώς και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, πάντα με πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων.

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης AMWC 2022 συμμετείχε και η Cosmetic Derma Medicine, μέλος του Ιατρικού Ομίλου CDM Medical Group. Πιο συγκεκριμένα, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine παρουσίασε 2 εργασίες υπό μορφή e-poster, με θεματολογία «Nasal Reshaping With Hyaluronic Acid – Dr. Amalia Tsiatoura, Dr. Konstantina Mamali» και «Keloid Scars Treatment – Dr. Konstantina Mamali, Dr. Amalia Tsiatoura».

Το Παγκόσμιο Συνέδριο AMWC 2022 πραγματοποιήθηκε από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2022, με τη συμμετοχή περισσότερων από 10000 ατόμων από 120 χώρες. Τον Ιατρικό Όμιλο CDM Medical Group εκπροσώπησαν οι Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και Δρ. Αμαλία Τσιατούρα. Μαζί τους παρευρέθηκαν ο Δρ. Ιωάννης Δαλιανούδης, Πλαστικός Χειρουργός και Υπεύθυνος του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής της κλινικής, η κα. Λίλη Αγιάντ, General Manager της Advanced Hair Clinics και η κα. Φανή Φαλελάκη, Clinic Manager της Advanced Hair Clinics στο Περιστέρι.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!