Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP

H θεραπεία τριχόπτωσης PRP (Platelet Rich Plasma) είναι μια νέα πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλής θεραπεία που δίνει λύση στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

θεραπεία τριχόπτωσης prp

Εφαρμόζεται με πολύ καλά αποτελέσματα σε άνδρες & γυναίκες με ανδρογενετική, διάχυτη και γυροειδή αλωπεκία, ενώ δρα αποτελεσματικά και στην πρόληψη των αλωπεκιών, όταν εφαρμόζεται πριν ακόμη παρατηρηθεί εμφανής αραίωση στα μαλλιά. Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP, επομένως, ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και κατά συνέπεια προκαλεί τη φύτρωση μαλλιών.

Επιπλέον, λειτουργεί προληπτικά εναντίον της τριχόπτωσης, καθώς εμποδίζει την περαιτέρω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.

Η θεραπεία PRP χρησιμοποιεί το πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενούς που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες. Αυτή η θεραπεία τριχόπτωσης συνίσταται στην έγχυση του πλάσματος με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας στα σημεία όπου παρατηρείται αραίωση, μετά από κατάλληλη επεξεργασία του αίματος που λαμβάνεται από τον ασθενή.

Πώς εφαρμόζεται η Θεραπεία PRP

Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP | Πριν - Μετά

Η Θεραπεία PRP

Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP | Συχνές ερωτήσεις

Πώς δρα η θεραπεία;

Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες που υπάρχουν στον οργανισμό μας με την ιδιότητα να διεγείρουν την παραγωγή διαφόρων τύπων κυττάρων που συμμετέχουν στη διαδικασία της επούλωσης. Μπορούν να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που  έχουν υποστεί βλάβη, επανενεργοποιώντας τα αρχέγονα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα. Με τη θεραπεία τριχόπτωσης PRP, οι αυξητικοί παράγοντες πολλαπλασιάζονται, ενεργοποιώντας περισσότερα βλαστοκύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο, αποκαθίσταται η λειτουργία των τριχοθυλακίων στην περιοχή όπου γίνεται η έγχυση με αποτέλεσμα τη φύτρωση νέων μαλλιών από ανενεργά τριχοθυλάκια που επαναδιεγείρονται.

Είναι επώδυνη;

Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και είναι μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.

Είναι ασφαλής;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι απολύτως φυσικά, ενώ δεν υπάρχουν παρενέργειες, αφού χρησιμοποιείται το αίμα του ίδιου του ασθενούς.

Με τι συχνότητα θα πρέπει να εφαρμόζεται;

Θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 4-6 εβδομάδες για το πρώτο εξάμηνο από την έναρξη της θεραπείας (4-6 συνεδρίες). Στη συνέχεια θα πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά ανά εξάμηνο για συντήρηση του αποτελέσματος.

Πώς συνδυάζεται η θεραπεία PRP με τη μεταμόσχευση μαλλιών;

Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στην περιοχή της εμφύτευσης, όσο και στην δότρια χώρα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την επούλωση και μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα. Στην κλινική Advanced Hair Clinics, η θεραπεία τριχόπτωσης PRP περιλαμβάνεται, απαραιτήτως, στο πρωτόκολλο που εφαρμόζεται πριν και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της κλινικής Advanced Hair Clinics
θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να ορίσετε μια δωρεάν ενημερωτική συνεδρία.  

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

1
Hello! How can we help you?
Powered by