Logo Alt

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής εξελέγη Αντιπρόεδρος του FUE Europe

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής εξελέγη Αντιπρόεδρος του FUE Europe
Τα νέα της Advanced Hair Clinics

Αντιπρόεδρος του Οργανισμού FUE Europe εξελέγη ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics. Η σημαντική αυτή τιμητική διάκριση έλαβε χώρα στο 11ο ετήσιο συνέδριο της FUE Europe στο Βουκουρέστι στις 28 – 30 Οκτωβρίου.

Ποιος είναι ο Οργανισμός FUE Europe

Ο Οργανισμός FUE Europe ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την προώθηση των υψηλότερων στάνταρ της χειρουργικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διεθνώς μη κερδοσκοπικούς ιατρικούς φορείς και εδρεύει στη Ζυρίχη.

Διεθνώς γνωστοί επιστήμονες εξειδικευμένοι στην αναγεννητική ιατρική για αποκατάσταση μαλλιών και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών παρουσίασαν τις πλέον σύγχρονες έρευνες και κλινικές μελέτες για την εφαρμογή νέων καινοτόμων θεραπειών κατά της τριχόπτωσης.

Σύμφωνα με διεθνείς παρατηρητές των εξελίξεων του ιατρικού κλάδου, το ετήσιο Συνέδριο FUE Europe αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός στο χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών και τις θεραπείες τριχόπτωσης, ενώ παράλληλα δίνει το έναυσμα για σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της αναγεννητικής ιατρικής σχετικά με την αποκατάσταση μαλλιών.

Μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό ιατρικό κλάδο.

Η θέση του Αντιπροέδρου σε αυτόν τον διεθνούς φήμης Οργανισμό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, όχι μόνο για τον Δρ. Βεκρή, αλλά και για όλον τον ελληνικό ιατρικό κλάδο και αναδεικνύει σε διεθνές επίπεδο την υψηλή τεχνογνωσία των Ελλήνων ιατρών. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα, τον Απρίλιο 2022 στο Μόντε Κάρλο του Μονακό, απονεμήθηκε στον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή το βραβείο «Καλύτερη Αποκατάσταση Μαλλιών στον Κόσμο», στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης (AMWC), για τα αποτελέσματα θεραπειών τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης μαλλιών της Advanced Hair Clinics.

Παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στη μεταμόσχευση μαλλιών από τους ιατρούς της Advanced Hair Clinics στο FUE Europe 2023.

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, στον οποίο ανατέθηκε η θέση του Προέδρου του Συνεδρίου, κλήθηκε στις ομιλίες του να παρουσιάσει τα παρακάτω 3 θέματα:

"Επιπλοκές στην τοπική αναισθησία & πώς να τις ελαχιστοποιήσετε".
Ο ιατρός παρουσίασε το πρωτόκολλο αναισθησίας του ασθενούς της Advanced Hair Clinics, αναφέρθηκε διεξοδικά στην τεχνική της αναισθησίας στην μεταμόσχευση μαλλιών FUE και πως αυτή μπορεί να πραγματοποιείται με ασφάλεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

"Αλγόριθμος εξαγωγής & εμφύτευσης γενειάδας FUE"
Ο Δρ Βεκρής ανέλυσε με τη βοήθεια συνοδευτικού οπτικού υλικού στους συνέδρους την τεχνική που έχει ο ίδιος αναπτύξει σχετικά με την εμφύτευση τριχών σε περιοχές του προσώπου και την ενίσχυση της φυσικής γενειάδας.

Η τρίτη ομιλία αφορούσε το επιχειρηματικό επίπεδο με θέμα: "Πώς να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη κλινική αποκατάστασης μαλλιών"

Η Δερματολόγος Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Laser της Cosmetic Derma Medicine, παρουσίασε στους συνέδρους ομιλία με θέμα:

"Οι επιπλοκές στις ιατρικές θεραπείες αλωπεκίας"

Η Δρ. Μάμαλη στην ομιλία της ανέλυσε τις πιθανές επιπλοκές και τις πιθανότητες εμφάνισης τους στις διάφορες θεραπείες αλωπεκίας, όπως με φαρμακευτικές ουσίες, PRP, laser, εξωσώματα, παραθέτοντας τεκμηριωμένες αναλύσεις των υφιστάμενων θεραπευτικών επιλογών που συμβάλλουν στη λήψη κατάλληλων αποφάσεων στο πλαίσιο μιας εξατομικευμένης προσέγγισης διαχείρισης με στόχο την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής του ασθενούς.

Επίσης, η Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου, Αναπληρώτρια Επιστημονική διευθύντρια και Hair Surgery Specialist της Advanced Hair Clinics, παρουσίασε κλινική μελέτη για τη μεθοδολογία και στρατηγική εξαγωγής και εμφύτευσης τριχοθυλακίων στη σύγχρονη τεχνική FUE, καθώς και οδηγίες για τις καλύτερες πρακτικές στη χρήση των εργαλείων εμφύτευσης (implanters).

Μετά από πρόταση των συνέδρων, απονεμήθηκε από το Προεδρείο στην Δρ. Ανδριοπούλου, ο τίτλος του Ambassador της FUE Europe. Η τιμητική αυτή διάκριση έρχεται να επισφραγίσει με μια διεθνή αναγνώριση το αξιόλογο έργο της ιατρού στην εμφύτευση μαλλιών.

Η Advanced Hair Clinics κατέχει πρωτεύοντα ρόλο σε διεθνές εκπαιδευτικό επίπεδο στην αποκατάσταση μαλλιών

Το συνέδριο FUE Europe έκλεισε με hands-on workshop, όπου οι σύνεδροι παρακολούθησαν τον Δρ. Βεκρή και την ομάδα του να πραγματοποιούν live μεταμόσχευση μαλλιών.

Στη συνέχεια, οι ιατροί της Advanced Hair Clinics μετέβησαν στην Άγκυρα στις 1 – 2 Οκτωβρίου, όπου υπό την αιγίδα του FUE Europe προσκλήθηκαν να παρουσιάσουν σε ομιλίες και hands-on workshop τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών για την εκπαίδευση ιατρών από την Τουρκία και άλλες χώρες.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα τριχόπτωσης; Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών ή για θεραπεία τριχόπτωσης, μπορείτε να κλείσετε τώρα ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 15 Κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Καλέστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Main Contact Form--el

* Έχω ενημερωθεί για την ως άνω επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων, και ΔΙΝΩ την συγκατάθεσή μου σε αυτήν, όπως ειδικά αυτή ορίζεται αναλυτικά ΕΔΩ.

picturecalendar-fullmagnifiercrosschevron-down