29 Οκτωβρίου, 2021

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS στην Πορτογαλία

Καλεσμένος Ομιλητής στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS ήταν ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, το οποίο έλαβε χώρα από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2021, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Ανάμεσα σε καταξιωμένους Ιατρούς από όλο τον κόσμο, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής παρουσίασε την ομιλία του με θέμα «Τα βασικά στοιχεία για μία επιτυχημένη εμφύτευση γενιών». Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, συμμετείχε επίσης σε πάνελ με θέμα «Διαχείριση Δύσκολων Περιστατικών», όπου κλήθηκε να μοιραστεί δικές του εμπειρίες από απαιτητικά περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς. Ένα από αυτά ήταν και η περίπτωση ενός νέου άνδρα, ο οποίος έπασχε από αλωπεκία μετά από έγκαυμα το οποίο προκλήθηκε όταν ήταν 4 χρονών και είχε οδηγήσει στη δημιουργία μίας μεγάλης ουλής στο τριχωτό της κεφαλής.

Τέλος, στα πλαίσια του συνεδρίου, παρουσιάστηκε και poster του Δρα. Βεκρή σχετικά με καταστάσεις όπου «Όλα πάνε στραβά σε μία διαδικασία FUE» και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν τέτοιες περιπτώσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και μέλη της επιστημονικής ομάδας της Advanced Hair Clinics έχουν συμμετάσχει επί σειρά ετών σε Παγκόσμια Συνέδρια της ISHRS. Ο Δρ. Βεκρής, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στη Μεταμόσχευση Μαλλιών και στην αντιμετώπιση αλωπεκιών, ήταν 1 από τους 10 χειρουργούς παγκοσμίως που έχει παρουσιάσει ζωντανά πραγματικά περιστατικά μεταμόσχευσης μαλλιών της Advanced Hair Clinics, στο Live Patient Viewing Session της ISHRS επί τρία συναπτά έτη (2017, 2018 και 2019).

Gallery

Πρόσφατα άρθρα

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής συγγραφέας του 32ου Κεφαλαίου του βιβλίου “Hair Transplant 360-FUE”

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής μοιράστηκε την εμπειρία και τη γνώση του, συμβάλλοντας στη συγγραφή και έκδοση της δεύτερης έκδοσης του εξειδικευμένου συγγράμματος για τη μεταμόσχευση μαλλιών “Hair Transplant 360-FUE” ως συγγραφέας του κεφαλαίου 32 “Use of Sharp Implanters in FUE”. Το εγχειρίδιο αυτό, αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο σύγγραμμα για τη μεταμόσχευση μαλλιών παγκοσμίως, γραμμένο από […]

περισσότερα
Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS στην Πορτογαλία

Καλεσμένος Ομιλητής στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS ήταν ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, το οποίο έλαβε χώρα από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2021, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Ανάμεσα σε καταξιωμένους Ιατρούς από όλο τον κόσμο, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής παρουσίασε την […]

περισσότερα
Η Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε στα Healthcare Business Awards 2021

Bronze Βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού» έλαβε η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Healthcare Business Awards. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Φανή Φαλελάκη, Clinic Manager της Advanced Hair Clinics Περιστερίου, σε μία λαμπερή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021. Η Advanced Hair […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-right