Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η λύση στην αραίωση μαλλιών με απολύτως φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα, ακούει στο όνομα: μεταμόσχευση μαλλιών FUE.

Μέχρι την ηλικία των 30, επτά στους δέκα άντρες θα έρθουν αντιμέτωποι με την τριχόπτωση και την αραίωση μαλλιών. Με βασικά αίτια την κληρονομικότητα, το έντονο stress και την κακή διατροφή, ολοένα και περισσότεροι νέοι αναζητούν απεγνωσμένα μια αποτελεσματική και μόνιμη λύση σε ένα πρόβλημα που δεν επηρεάζει μονάχα την εμφάνιση αλλά και την αυτοπεποίθησή τους. Με τη βοήθεια του Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, Επιστημονικού Διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics, η οποία έχει βραβευτεί τέσσερις φορές (2016, 2017, 2019 και 2020) ως International Hair Clinic of the Year από τον έγκριτο οργανισμό ΙΜΤJ, μαθαίνουμε περισσότερα για τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE που αποκαθιστά οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών.

«Η μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE είναι μία πρακτικά ανώδυνη διαδικασία, η οποία διενεργείται υπό τοπική αναισθησία με τους ασθενείς να μη δηλώνουν την παραμικρή ενόχληση», λέει ο Δρ. Βεκρής, προσθέτοντας «Επιπρόσθετα η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE δεν αφήνει γραμμικές ουλές ή σημάδια στην περιοχή λήψης των μοσχευμάτων, όπως συνέβαινε με την παλαιότερη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUT (γνωστή και ως μέθοδος Strip). Βέβαια η εμπειρία και η δεξιοτεχνία του ιατρού παίζουν κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων». Ωστόσο, για τη διενέργεια της μεταμόσχευσης απαιτείται ξύρισμα της περιοχής. Συνεπώς, τις πρώτες ημέρες, θα είναι ορατό το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών. «Αν, ωστόσο, για επαγγελματικούς, κοινωνικούς ή προσωπικούς λόγους ο ασθενής δεν θέλει να υποβληθεί σε κούρεμα, υπάρχει και η επιλογή της ακούρευτης συνεδρίας μεταμόσχευσης μαλλιών FUE (Unshaven FUE), κατά την οποία πραγματοποιείται η εμφύτευση μαλλιών, χωρίς να εφαρμόζεται κούρεμα ή ξύρισμα του τριχωτού της κεφαλής. Έτσι, τίποτα δεν μαρτυρά ότι ο ασθενής υποβλήθηκε σε αυτή τη διαδικασία», τονίζει ο Δρ. Βεκρής.

Όσον αφορά το κόστος, ο Δρ. Βεκρής λέει χαρακτηριστικά: «Σαν γενικό κανόνα εφιστούμε την προσοχή στους ενδιαφερόμενους, όταν ακούν για “κλινικές”, “κέντρα” ή “ειδικούς” να διαφημίζουν συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών με εξαιρετικά χαμηλό κόστος κάτι τέτοιο υποδεικνύει είτε ότι θα ακολουθήσει πλημμελής εργασία είτε ότι υπάρχουν κρυμμένα κόστη που δεν επικοινωνούνται εξαρχής, για διαφημιστικούς λόγους».

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!