Advanced Hair Clinics - Cyprus Wellness Awards 2020

Advanced Hair Clinics - Cyprus Wellness Awards 2020

Με περισσότερους από 170 επιφανείς εκπροσώπους του κλάδου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 η τελετή απονομής των Cyprus Wellness Awards 2020, στην Λευκωσία. Τα Cyprus Wellness Awards έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τη σημαντική εξέλιξη και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, προϊόντων και θεραπειών στο χώρο του wellness.

Η κλινική Advanced Hair Clinics απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία “Hair Restoration Clinic Of The Year”, μια ακόμη σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της και την μακρά εξειδίκευση του ιατρικού της προσωπικού.

Στους υπερσύγχρονους χώρους της κλινικής Advanced Hair Clinics στη Λεμεσό και στην Λευκωσία παρέχονται, με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των ασθενών και των εργαζομένων της, οι πλέον αποτελεσματικές μέθοδοι διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης της τριχόπτωσης και της αραίωσης μαλλιών.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!