31 Μαρτίου, 2020

Ο Νο1 Σύμμαχός σου στο πρόβλημα αραίωσης μαλλιών - Esquire Μάρτιος 2020

H μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE είναι ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό υπάρχει σήμερα.

 

Αν ανήκεις στην πλειοψηφία των αντρών οι οποίοι είναι λίγο μετά τα 40 και βρίσκονται αντιμέτωποι με σταδιακή αραίωση σε όλο το τριχωτό της κεφαλής τους, μάθε ότι η οριστική λύση βρίσκεται στη μεταμόσχευση μαλλιών FUE, τη μόνη, ιατρικά ενδεδειγμένη οδό για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και επιστημονικός διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics - βραβευμένη επί τρία έτη (2016, 2017, 2019) ως International Hair Clinic of the Year από τον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό IMTJ - εξηγεί: «Η FUE είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών και η ελάχιστα επεμβατική φύση της είναι ο λόγος που τείνει να επικρατήσει παγκοσμίως. Και οι λόγοι που την καθιστούν μια πολύ ασφαλή, καλά ανεκτή και αξιόπιστη μέθοδο είναι οι εξής: πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, δεν προκαλεί γραμμικές ουλές και σημάδια στην περιοχή λήψης των τριχοθυλακίων, και παρουσιάζει μικρή έως μηδενική πρόκληση επιπλοκών, επιτρέποντας την άμεση επάνοδο του ασθενούς στην καθημερινότητά του».

Πώς εφαρμόζεται: Ο ιατρός σχεδιάζει την περιοχή από όπου θα ληφθούν τα τριχοθυλάκια, τη λεγόμενη δότρια περιοχή, και στη συνέχεια εφαρμόζει τοπική αναισθησία. Μονάδες τριχικών θυλάκων αφαιρούνται με ειδική αυτοματοποιημένη συσκευή, εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα και διατηρούνται σε υγρό περιβάλλον στους 3-4°C. Κατόπιν προσδιορίζεται η περιοχή τοποθέτησης των μοσχευμάτων, γνωστή ως λήπτρια περιοχή, και υπό τοπική αναισθησία ο ιατρός προχωρά στην εμφύτευση. Η εμφύτευση των τριχών γίνεται μία προς μία με τη χρήση ειδικής συσκευής και χωρίς να προηγείται η δημιουργία υποδοχών στην περιοχή εμφύτευσης. Επομένως, ελαχιστοποιείται το τραύμα στη λήπτρια περιοχή και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό.

Πόσο σύντομα γίνεται ορατό το αποτέλεσμα: «Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών πραγματοποιείται σταδιακά και ολοκληρώνεται μέσα σε 12 μήνες, με το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών να είναι μόνιμο και εντελώς φυσικό. Η ελάχιστα επεμβατική φύση της μεθόδου FUE επιτρέπει την αξιοποίηση της δότριας περιοχής του τριχωτού και στο μέλλον, εφόσον η πυκνότητά της είναι επαρκής», τονίζει ο δρ Βεκρής.

Gallery

No ACF gallery field data found

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Η ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ - ESQUIRE Σεπτέμβριος '20

Η ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ... Με σύμμαχο τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE   Η αναζήτηση μιας αποτελεσματικής λύσης που θα αναχαιτίσει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία ζητούμενα στις αναζητήσεις στο Google από άντρες, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή τους. […]

περισσότερα
Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβευόμενη στα Medical Beauty Awards 2020

Μια ακόμη σημαντική διάκριση έρχεται να αναγνωρίσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της κλινικής Advanced Hair Clinics. Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, σε μια εντυπωσιακή τελετή βράβευσης, η κλινική Advanced Hair Clinics αναδείχθηκε ως Νικήτρια της κατηγορίας  “Hair Clinic Chain / Franchise Brand”, μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση που αναγνωρίζει την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση της […]

περισσότερα
Η Advanced Hair Clinics βραβευόμενη ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020

Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020 από τα IMTJ Medical Travel Awards, ένα θεσμός που επιβραβεύει τα εξαιρετικά επιτεύγματα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 20 ειδικούς από όλο τον […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη 4 φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019, 2020).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram