31 Μαρτίου, 2020

Ο Νο1 Σύμμαχός σου στο πρόβλημα αραίωσης μαλλιών - Esquire Μάρτιος 2020

H μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE είναι ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό υπάρχει σήμερα.

 

Αν ανήκεις στην πλειοψηφία των αντρών οι οποίοι είναι λίγο μετά τα 40 και βρίσκονται αντιμέτωποι με σταδιακή αραίωση σε όλο το τριχωτό της κεφαλής τους, μάθε ότι η οριστική λύση βρίσκεται στη μεταμόσχευση μαλλιών FUE, τη μόνη, ιατρικά ενδεδειγμένη οδό για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και επιστημονικός διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics - βραβευμένη επί τρία έτη (2016, 2017, 2019) ως International Hair Clinic of the Year από τον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό IMTJ - εξηγεί: «Η FUE είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών και η ελάχιστα επεμβατική φύση της είναι ο λόγος που τείνει να επικρατήσει παγκοσμίως. Και οι λόγοι που την καθιστούν μια πολύ ασφαλή, καλά ανεκτή και αξιόπιστη μέθοδο είναι οι εξής: πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, δεν προκαλεί γραμμικές ουλές και σημάδια στην περιοχή λήψης των τριχοθυλακίων, και παρουσιάζει μικρή έως μηδενική πρόκληση επιπλοκών, επιτρέποντας την άμεση επάνοδο του ασθενούς στην καθημερινότητά του».

Πώς εφαρμόζεται: Ο ιατρός σχεδιάζει την περιοχή από όπου θα ληφθούν τα τριχοθυλάκια, τη λεγόμενη δότρια περιοχή, και στη συνέχεια εφαρμόζει τοπική αναισθησία. Μονάδες τριχικών θυλάκων αφαιρούνται με ειδική αυτοματοποιημένη συσκευή, εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα και διατηρούνται σε υγρό περιβάλλον στους 3-4°C. Κατόπιν προσδιορίζεται η περιοχή τοποθέτησης των μοσχευμάτων, γνωστή ως λήπτρια περιοχή, και υπό τοπική αναισθησία ο ιατρός προχωρά στην εμφύτευση. Η εμφύτευση των τριχών γίνεται μία προς μία με τη χρήση ειδικής συσκευής και χωρίς να προηγείται η δημιουργία υποδοχών στην περιοχή εμφύτευσης. Επομένως, ελαχιστοποιείται το τραύμα στη λήπτρια περιοχή και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό.

Πόσο σύντομα γίνεται ορατό το αποτέλεσμα: «Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών πραγματοποιείται σταδιακά και ολοκληρώνεται μέσα σε 12 μήνες, με το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών να είναι μόνιμο και εντελώς φυσικό. Η ελάχιστα επεμβατική φύση της μεθόδου FUE επιτρέπει την αξιοποίηση της δότριας περιοχής του τριχωτού και στο μέλλον, εφόσον η πυκνότητά της είναι επαρκής», τονίζει ο δρ Βεκρής.

Gallery

No ACF gallery field data found

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Μεταμόσχευση Μαλλιών και το καλοκαίρι - ESQUIRE Ιούνιος '20

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ικανές να σταθούν εμπόδιο στο να αποκτήσετε και πάλι πυκνά μαλλιά και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

περισσότερα
Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση από τη... ρίζα της - FORBES Ιούνιος '20

Ποιες είναι οι πιο σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις, που κερδίζουν τον πόλεμο με την αραίωση μαλλιών αποτελεσματικά και με ασφάλεια

περισσότερα
Μεταμόσχευση μαλλιών: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε - Thebest.gr Ιούνιος '20

 Σύμφωνα με επίσημες μελέτες, η αραίωση μαλλιών θα απασχολήσει το 25% των ανδρών μέχρι την ηλικία των 30 (!) και οι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες θα εμφανίσουν ανδρογενετικού αλωπεκία μέχρι τα 50 τους έτη. Η τριχόπτωση και η αραίωση μαλλιών επομένως αφορά την πλειονότητα των ανδρών που όλο και πιο ενεργά αναζητά λύση που […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη τρείς φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram