Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που δίνει οριστική λύση στην αραίωση

Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που δίνει οριστική λύση στην αραίωση | Esquire.com.gr Φεβ.'20

Άρπαξε τη ζωή απ’ τα μαλλιά: Επιχείρηση Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση πηγάζει πάντα από τα μαλλιά. Νιώθεις ότι ένα καραφλό κεφάλι δε θα σε εκφράζει για το υπόλοιπο της ζωής σου; Η Μεταμόσχευση Μαλλιών σου δίνει την οριστική λύση.

Το να αναγκαστείς να αποδεχτείς τη μοίρα σου, αποτελεί ενδεχομένως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής. Η προσωπικότητά μας αναδεικνύεται μέσα από τις αποφάσεις που μας παρακινούν να διεκδικούμε με πάθος τη ζωή και το χαμένο μας σεξαπίλ. Ναι, έφτασε η ώρα να καταπολεμήσεις την αναπόφευκτη αραίωση των 40, πόσο μάλλον να δώσεις ένα οριστικό τέλος στην αντιαισθητική φαλάκρα!

Ποιά είναι η κατάλληλη μέθοδος Εμφύτευσης Μαλλιών;

Η πιο σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική τεχνική ονομάζεται FUE και εφαρμόζεται από την πολυβραβευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics. Αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο που δεν αφήνει σημάδια ή γραμμικές ουλές και επιτρέπει την εξαγωγή τριχοθυλακίων ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή και την εμφύτευσή τους ένα προς ένα στη λήπτρια περιοχή. Με την προϋπόθεση ότι θα εμπιστευτείς τα κατάλληλα χέρια, θα διαπιστώσεις ότι η διαδικασία είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής!

FUE: Ποσοστό επιτυχίας

Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών πραγματοποιείται σταδιακά, με το ποσοστό επιτυχίας να αγγίζει το 98%. Πολλές από τις τρίχες που θα εμφυτευθούν εμφανίζονται τις πρώτες κιόλας ημέρες μετά τη συνεδρία μεταμόσχευσης και όσο περνούν οι εβδομάδες η επαναφύτρωση είναι πλέον ορατή. Στους 12 μήνες, τα νέα, πυκνά μαλλιά είναι γεγονός!

Ποιό είναι το κόστος της Μεταμόσχευσης Μαλλιών;

Αν το πήρες απόφαση ότι θέλεις να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση μαλλιών, το λογικό και επόμενο ερώτημά σου είναι: «Ναι αλλά πόσο θα μου κοστίσει;» Αν και πολλά κέντρα, κλινικές και Γιατροί διαφημίζουν ότι το κόστος εξαρτάται από τα τριχοθυλάκια και τις τρίχες που θα εμφυτευθούν ή ακόμα και από πόσες ώρες θα διαρκέσει η όλη διαδικασία, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics και Μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) σου απαντά με διαφάνεια.

Πηγή : esquire.com.gr

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!