16 Ιανουαρίου, 2020

Η θεραπεία τριχόπτωσης με αυξητικούς παράγοντες κλειδί για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης – Forbes Δεκ ’19

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τη θεραπεία που αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη ρίζα του.

Αν όλο και συχνότερα παρατηρείς τα σημάδια της τριχόπτωσης στον καθρέφτη, στα ρούχα και στο μαξιλάρι σου, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα προτού βρεθείς αντιμέτωπος με εμφανή αραίωση μαλλιών. Η πλέον πρωτοποριακή, μη επεμβατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης έχει όνομα και δεν είναι άλλη από τη θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες. Η θεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αποτελεσματικά και μάλιστα από τη... ρίζα του. Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός και επιστημονικός διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics, κλινική διεθνώς βραβευμένη επί τρία έτη (το 2016, το 2017 και το 2019) ως International Hair Clinic of the Year από τον έγκριτο οργανισμό IMTJ, εξηγεί.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

«Βασίζεται στην αναγεννητική και την αναπλαστική δύναμη των αυξητικών παραγόντων που βρίσκονται στο αίμα, οδηγώντας σε αποκατάσταση της λειτουργίας των τριχοθυλακίων» λέει ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής και εξηγεί: «Αρχικά, γίνεται λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ίδιο τον ασθενή και στη συνέχεια φυγοκεντρείται ώστε να απομονωθεί το υγρό τμήμα του αίματος. Κατόπιν αυτό ενεργοποιείται με την προσθήκη ειδικού διαλύματος, ενώ στη συνέχεια εγχέεται με μεσοθεραπεία στις περιοχές που παρουσιάζουν αραίωση. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και δεν έχει παρενέργειες, αφού αξιοποιείται το αίμα του ίδιου του ασθενούς. Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη για τον ασθενή. Η θεραπεία μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε απαιτητικές και δύσκολες περιπτώσεις».

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Αποκαθιστά την πυκνότητα των μαλλιών, ενισχύοντας την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων, ενώ ενεργοποιεί τα ανενεργά τριχοθυλάκια. Επίσης, λειτουργεί προληπτικά ενάντια στην τριχόπτωση, εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια των μαλλιών, και ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Σε όσους πάσχουν από ανδρογενετική αλωπεκία σε πρώιμο στάδιο, σε εκείνους που πάσχουν από γυροειδή αλωπεκία ή διάχυτη αλωπεκία, αλλά και σε όλα τα άτομα που αντιμετωπίζουν ήπια ή εποχιακή τριχόπτωση.

Ευχαριστούμε τον Δρα Αναστάσιο Βεκρή, πλαστικό χειρουργό, μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), επιστημονικό διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Gallery

No ACF gallery field data found

Πρόσφατα άρθρα

Υπάρχει -επιτέλους- ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών;

Evας πλαστικός χειρουργός με ειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών, εγγυάται πυκνά μαλλιά ξανά με απόλυτη διακριτικότητα Όταν τα πρώτα σημάδια αραίωσης μαλλιών κάνουν την εμφάνισή τους, ξεκινά μια ανέλπιδη μάχη ώστε να αναχαιτιστεί η επέλαση της τριχόπτωσης με ειδικά σαμπουάν, λοσιόν ή αμπούλες. Αλλά, στην αναζήτηση μιας αποτελεσματικής και ορατής λύσης, η μόνη ενδεδειγμένη ιατρική μέθοδος […]

περισσότερα
Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών

 Η λύση στην αραίωση μαλλιών με απολύτως φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα, ακούει στο όνομα: μεταμόσχευση μαλλιών FUE.  Μέχρι την ηλικία των 30, επτά στους δέκα άντρες θα έρθουν αντιμέτωποι με την τριχόπτωση και την αραίωση μαλλιών. Με βασικά αίτια την κληρονομικότητα, το έντονο stress και την κακή διατροφή, ολοένα και περισσότεροι νέοι αναζητούν απεγνωσμένα μια […]

περισσότερα
Η αραίωση μαλλιών δεν είναι μονόδρομος - FORBES OKT 2020

Νικήστε την οριστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE Η αναζήτηση μιας αποτελεσματικής λύσης που θα αναχαιτίσει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία ζητούμενα στις αναζητήσεις στο Google από άντρες, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή τους. Όμως στο Διαδίκτυο πολλές από […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-rightfunnel