ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΥΠΡΟΣ

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΥΠΡΟΣ

Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Κύπρο

Εάν αναζητάτε μια Κλινική για θεραπεία τριχόπτωσης στην Κύπρο επικοινωνήστε με την Advanced Hair Clinics. Η πολυβραβευμένη σύγχρονη Κλινική για θεραπεία τριχόπτωσης Advanced Hair Clinics αποτελεί μία πρότυπη κλινική, η οποία μεταξύ άλλων εφαρμόζει την πλέον εξελιγμένη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς επίσης και με χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις, ο Δρ. Βεκρής θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη Θεραπεία Τριχόπτωσης και στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Θεραπεία τριχόπτωσης στην Κύπρο

Οι Κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Κύπρο

Δείτε τις Κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Κύπρο. Να θυμάστε πως η επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να γίνει ακόμα και σε μια συνεδρία.

Ενημερωθείτε για τους σύγχρονους τρόπους μεταμόσχευσης μαλλιών και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της Advanced Hair Clinics.

Κλείσε ραντεβού

Βίντεο μεταμόσχευσης μαλλιών

Η Advanced Hair Clinics προσφέρει μια σειρά από θεραπείες τριχόπτωσης αποκατάστασης μαλλιών, για άντρες και γυναίκες, όπως η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών, η Εμφύτευση Γενιών και η Εμφύτευση Φρυδιών. Στην Advanced Hair Clinics εφαρμόζεται επίσης και η μέθοδος Scalp Micropigmentation (μικροχρωματισμός τριχωτού της κεφαλής – ιατρικό τατουάζ) που μπορεί να εφαρμοστεί και συνδυαστικά με την τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

YouTube video

Η Advanced Hair Clinics σε αριθμούς

  • 20.000+ Mεταμοσχεύσεις Mαλλιών

  • 15+ Έτη εμπειρίας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

  • 25.000+ Ικανοποιημένοι Ασθενείς

  • 4 Διεθνή Βραβεία IMTJ στον Ιατρικό Τουρισμό

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.