Οι πιο συνηθισμένες απάτες στη μεταμόσχευση μαλλιών

Οι πιο συνηθισμένες απάτες στη μεταμόσχευση μαλλιών

Οι πιο συνηθισμένες απάτες στη μεταμόσχευση μαλλιών και τι πρέπει να προσέξετε στις προσφορές τιμών και την ποιότητα της εμφύτευσης.

Όσον αφορά στη μεταμόσχευση μαλλιών συχνά παρατηρείται προσπάθεια παραπλάνησης του κοινού που ορισμένες φορές αγγίζει τα όρια της απάτης. Η κύρια μορφή παραπλάνησης αφορά στο κόστος, με διαφημίσεις και άρθρα κλινικών ή ιατρών που προβάλλουν χαμηλές τιμές, οι οποίες δεν ισχύουν στην πραγματικότητα, αλλά αποτελούν το δέλεαρ προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να κλείσει ραντεβού με τον πάροχο της υπηρεσίας. Ακόμα χειρότερα, εξαπάτηση υπάρχει και σε υποσχόμενες υπηρεσίες που όμως είναι ανέφικτο να υλοποιηθούν με βάση τη σημερινή επιστημονική τεχνογνωσία. Με άλλα λόγια κάποιοι διαφημίζουν τεχνικές εμφύτευσης που ίσως υπάρξουν μετά από κάποιες δεκαετίες.

YouTube video

Ο κ. Αναστάσιος Βεκρής παραθέτει τις πιο συνηθισμένες απάτες στον τομέα της εμφύτευσης και εφιστά την προσοχή των υποψηφίων για μεταμόσχευση μαλλιών προκειμένου να μην εξαπατηθούν.

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός Επιστημονικός Διευθυντής Advanced Hair Clinics
Βιογραφικό
Πλαστικός Χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής

Πώς μπορεί να γίνετε θύμα απάτης στην εμφύτευση μαλλιών

Πώς να μην πέσετε θύμα απάτης στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών παραθέτουμε μερικές συμβουλές, ώστε να μην πέσετε θύμα απάτης.

Να μην έχετε την αφέλεια να πιστεύετε ότι υπάρχουν λύσεις μαγικές, γρήγορες, φθηνές και τελεσίδικες. Ότι δηλαδή, με λίγα χρήματα, με εύκολο τρόπο, χωρίς να πονέσετε, θα κάνετε μία μεταμόσχευση και θα γίνετε όπως ήσασταν 16 χρονών. Αυτό δεν θα συμβεί στην πραγματικότητα.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια πολύ λεπτή, από πλευράς τεχνικής, πολύωρη χειρουργική διαδικασία, που απαιτεί εξαιρετική εμπειρία από την ομάδα μεταμόσχευσης. Έχει προϋποθέσεις και περιορισμούς σε ό,τι αφορά στο ποια είναι η έκταση που πρέπει να καλύψουμε, ποια είναι η πυκνότητα που επιδιώκουμε, ποια είναι η δότρια περιοχή που έχουμε για να πάρουμε τα μοσχεύματα μας και ποια είναι η κατάσταση της περιοχής στην οποία θα αποκαταστήσουμε τα τριχοθυλάκια.

Οι κύριοι λοιπόν παράγοντες που πρέπει να προσέχει κάποιος υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών, είναι ακριβώς να πάει στον ειδικό και να συζητήσουν μαζί τη δική του περίπτωση, γιατί κάθε περίπτωση ασθενούς είναι διαφορετική.

Ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει τι επιδιώκει, ποιες είναι οι ανάγκες του, ποιες είναι οι δυνατότητές του ιατρικά, ποιος είναι ο προϋπολογισμός του, τι είναι τεχνικά εφικτό και στη συνέχεια από κοινού ο ειδικός με τον ασθενή να δημιουργήσουν ένα θεραπευτικό πλάνο. Δείτε πως διαμορφώνεται το κόστος της εμφύτευσης μαλλιών.

Το θεραπευτικό αυτό πλάνο, σαν συμβουλή το λέμε στους υποψηφίους για μεταμόσχευση μαλλιών, εάν φαίνεται πολύ απλό ή πολύ καλό για να είναι αληθινό και έχει και το περιτύλιγμα μιας πολύ χαμηλής τιμής ή μιας μαγικής διαδικασίας που χωρίς φαρμακευτική αγωγή, χωρίς πόνο, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς ιδιαίτερο κόστος θα προσφέρει πλούσια μαλλιά για πάντα, μάλλον κινείται στη σφαίρα της παραπλάνησης και της απάτης και όχι της πραγματικής ιατρικής θεραπείας.

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αφήνοντας παρακάτω το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Κλείσε ραντεβού

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!