Πόσο Κοστίζει η Μεταμόσχευση Μαλλιών. Τιμές

Πόσο Κοστίζει η Μεταμόσχευση Μαλλιών. Τιμές

Το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από αρκετούς διαφορετικούς παράγοντες. Κάθε περίπτωση ασθενούς είναι διαφορετική από ιατρικής πλευράς και κάθε μεταμόσχευση μαλλιών έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά μπορούμε να βρούμε τη λύση που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Πώς διαμορφώνεται το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών;

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της πολυπλοκότητας της μεταμόσχευσης που διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με την περίπτωση: τα χαρακτηριστικά των μαλλιών και του δέρματος καθώς και το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον ασθενή συμβάλλουν στη διαμόρφωση του κόστους.

Κατά τον προγραμματισμό της διαδικασίας, ο ασθενής θα πρέπει να ελεγχθεί για τον κίνδυνο περαιτέρω τριχόπτωσης, καθώς και για τον καλύτερο τρόπο εκμετάλλευσης των διαθέσιμων μαλλιών που υπάρχουν στην δότρια περιοχή. Αυτοί οι εξατομικευμένοι παράγοντες είναι τελείως διαφορετικοί σε κάθε ασθενή και θα επηρεάσουν το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών. Για αυτό ο γρηγορότερος τρόπος για να μάθετε πόσο θα κοστίσει η διαδικασία είναι να έχετε μια δωρεάν ενημερωτική συνάντηση, με έναν από τους ειδικούς της Advanced Hair Clinics.

YouTube video

Μπορεί το κόστος να υπολογίζεται ανά τρίχα ή τριχοθυλάκιο;

Κάποιοι ιατροί, κλινικές ή ορισμένα κέντρα διαφημίζουν στο διαδίκτυο και άλλα μέσα ενημέρωσης ότι η χρέωση της μεταμόσχευσης μαλλιών πραγματοποιείται ανά τρίχα ή τριχοθυλάκιο. Είναι σωστή και δίκαιη η πρακτική αυτή για τον ασθενή; Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Ορισμένοι πάροχοι της υπηρεσίας έχουν μάλιστα δημιουργήσει στο διαδίκτυο εφαρμογές υπολογισμού κόστους ανάλογα με τον αριθμό των τριχοθυλακίων προκειμένου να προσελκύσουν τον εύπιστο ασθενή. Είναι ότι πιο ψευδεπίγραφο και παραπλανητικό μπορεί να υπάρξει στη σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών.

Είναι απλά ένας τρόπος έμμεσου μάρκετινγκ και έμμεσης παραπλάνησης του κοινού. Με τον τρόπο αυτόν αντί οι παροχείς της υπηρεσίας να υπόσχονται ότι θα λύσουν ένα πρόβλημα υπαρκτό όπως η ανδρογενετική αλωπεκία (ανδρική φαλάκρα) που έχει συγκεκριμένη έκταση προκειμένου να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα με ιατρική προσέγγιση, υπόσχονται στον ασθενή τον οποίο βλέπουν σαν πελάτη και σαν ευρώ, ότι θα του βάλουν έναν αριθμό τριχοθυλακίων και θα δουλέψουν για κάποιες συγκεκριμένες ώρες.

YouTube video

Μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταμόσχευση με 570€;

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από την τηλεόραση με διαφημιστικά μηνύματα όπου το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών ανέρχεται σε μόλις μερικές εκατοντάδες ευρώ. Η πραγματικότητα είναι ότι ενώ έχει εκλογικευτεί το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές να είναι όλο και πιο προσιτές, δεν είναι εφικτό να υπάρχουν επεμβάσεις οι οποίες να είναι τόσο φθηνές όταν σε μια σοβαρή επέμβαση FUE εμπλέκεται ομάδα ιατρών και νοσηλευτών 2 έως 4 ατόμων για 7 έως 8 ώρες -ανάλογα με την περίπτωση του ασθενούς- με τεχνική που απαιτεί μικροχειρουργική ακρίβεια και πανάκριβο εξοπλισμό.

Σε περιπτώσεις PRO BONO επεμβάσεων που γίνονται στην κλινική μας, μπορεί να μην υπάρχει και καθόλου χρέωση και η μεταμόσχευση μαλλιών να γίνεται με μηδενικό κόστος, καθώς εμπλέκονται άλλα οικονομικά, κοινωνικά ή ιατρικά κριτήρια. Τα περιστατικά αυτά εξετάζονται κατά περίπτωση. Αλλά, 570€ για μεταμόσχευση μαλλιών είναι ένα φθηνό μάρκετινγκ τρικ που μιμείται πρακτικές ιατρικού τουρισμού που ασκούν κάποιες ασιατικές χώρες ή ακόμα και η γειτονική μας Τουρκία. Διαβάστε το σχετικό άρθρο μας για το πραγματικό κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία.

YouTube video

Μεταμόσχευση μαλλιών ή θεραπεία με φαρμακευτικές ουσίες;

Παρόλο που αρχικά μπορεί αρχικά να φαίνεται υψηλό, το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μια αποτελεσματική και συμφέρουσα μακροπρόθεσμα επένδυση. Δεν δύναται να συγκριθεί με άλλες μεθόδους αποκατάστασης μαλλιών.

Για παράδειγμα, το κόστος μακροπρόθεσμα δύναται να αυξηθεί σημαντικά σε θεραπείες με φαρμακευτικές ουσίες όπως η μινοξιδίλη και η φιναστερίδη που μπορούν μεν να επιβραδύνουν την τριχόπτωση αλλά σίγουρα δεν λύνουν οριστικά το πρόβλημα. Επιπλέον, με αυτές τις μεθόδους, τα αποτελέσματα ενδέχεται να αντιστραφούν όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη θεραπεία, που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα διαρκώς αυξανόμενο λογαριασμό.

Το σήμα κατατεθέν της δουλειάς μας στην Advanced Hair Clinics είναι η παροχή εξατομικευμένης θεραπείας για κάθε ασθενή ώστε να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία δίνει φυσικά μη ανιχνεύσιμα αποτελέσματα που διαρκούν μια ζωή. Φυσικά, μια συντηρητική αγωγή με μινοξιδίλη ή/και φιναστερίδη συνοδεύει πάντα τη μεταμόσχευση μαλλιών, με σκοπό να αποφευχθεί η περαιτέρω απώλεια μαλλιών.

Πόσο κοστίζει η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών;

Είναι λογικό ένας ασθενής με μεγάλη απώλεια μαλλιών να ανησυχεί ότι το κόστος θα είναι μεγάλο και δεν θα μπορεί να το αντιμετωπίσει. Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Οι περισσότεροι ασθενείς εκπλήσσονται ευχάριστα στο πρώτο ραντεβού όταν παίρνουν την προσφορά μας. Στην Advanced Hair Clinics πιστεύουμε ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια υπηρεσία που πρέπει να παρέχεται σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη. Σας ενημερώνουμε ότι, ανάλογα με την περίπτωση, όταν υπάρχει εκτενής απώλεια μαλλιών κάνουμε ειδικές προσφορές ώστε η θεραπεία να είναι προσιτή οικονομικά.

Στην Advanced Hair Clinics το κόστος προσδιορίζεται από την εργασία που πρέπει να γίνει για να υπάρξει το επιθυμητό από τον κάθε ασθενή αποτέλεσμα. Επομένως ως ιατρική ομάδα λαμβάνουμε υπόψη τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ποιο είναι το συγκεκριμένο πρόβλημα, ποιες είναι οι προσδοκίες του ασθενούς και τι μπορούμε εμείς να κάνουμε εμείς για αυτόν.

Όταν βάλουμε όλα αυτά μαζί και με την προϋπόθεση ότι υπάρχει επαρκής δότρια περιοχή για να κάνουμε τη μεταμόσχευση όπως πρέπει, αναλόγως με το πόσες συνεδρίες απαιτούνται διαφοροποιείται και το κόστος. Το κόστος επίσης μπορεί να είναι διαφορετικό εάν χρησιμοποιηθούν ειδικότερες τεχνικές όπως είναι η ακούρευτη συνεδρία Non Shaven FUE και επίσης εξαρτάται από το εύρος μιας συνεδρίας, δηλαδή εάν έχουμε να καλύψουμε μεγαλύτερο ή μικρότερο πρόβλημα.

Να επισημάνουμε ότι η σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι η κορυφαία επιλογή διεθνώς. Γίνεται αναίμακτα, δεν αφήνει μόνιμες ουλές και σημάδια, επιστρέφετε άμεσα στην εργασία σας και τα αποτελέσματα είναι μη ανιχνεύσιμα.

Το πραγματικό κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών

Παρόλο που άλλες λύσεις αντιμετώπισης της τριχόπτωσης δύνανται να έχουν μεγαλύτερο κόστος μακροπρόθεσμα, το γεγονός ότι το ποσό της μεταμόσχευσης μαλλιών καταβάλλεται εφάπαξ μπορεί να προκαλεί έναν μικρό ενδοιασμό για την απόφαση. Αλλά το πιο σημαντικό κόστος της απώλειας μαλλιών είναι άλλο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι με μικρά ή μεγάλα προβλήματα αλωπεκίας βιώνουν δυσάρεστα συναισθήματα, όπως η απώλεια εμπιστοσύνης και ταυτότητας που μπορεί να έχει πιο καταστροφικές συνέπειες.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την κάλυψη της τριχόπτωσης, όπως περούκα ή ειδικό χτένισμα για να καλυφθεί η αποτριχωμένη περιοχή. Αυτά μπορεί συχνά να καλύψουν την τριχόπτωση αλλά δεν αλλάζουν το πόσο σίγουροι αισθάνεστε μέσα σας, αρκετοί ασθενείς μας λένε ότι αισθάνονται μειονεκτικά ή και αφύσικα. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από αλωπεκία, τριχόπτωση ή ακόμη και μια υποχώρηση στη γραμμή των μαλλιών αισθάνονται σαν να κουβαλούν ένα “μυστικό”. Η προσπάθεια απόκρυψης αυτού του “μυστικού” με περούκες, διάφορα προϊόντα ή άλλα μέσα συχνά δεν λειτουργεί ούτε συμφέρει οικονομικά μακροπρόθεσμα. Επίσης, αυτά τα μέσα κάλυψης της τριχόπτωσης έχουν κόστος συντήρησης και απαιτούν αντικαταστάσεις.

Από την άλλη πλευρά, το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών σας παρέχει μια μόνιμη λύση στην τριχόπτωση. Δεν έχετε τίποτε να κρύψετε, γιατί έχετε τα δικά σας αληθινά μαλλιά. Αυτό σας επιτρέπει να επιστρέψετε στον παλιό σας εαυτό. Να νιώσετε ισχυρή αυτοπεποίθηση και ελεύθεροι.

Το πιο σημαντικό κέρδος που βιώνουν οι ασθενείς με μεταμόσχευση μαλλιών είναι η ανάκτηση της αυτοεκτίμησής τους. Αυτό μοιράζονται καθημερινά προηγούμενοι ασθενείς μας, που έχουν υποβληθεί με επιτυχία σε μεταμόσχευση μαλλιών στην Advanced Hair Clinics!

Υπάρχουν ευκολίες πληρωμής ή θα πληρώσω εφάπαξ το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών;

Στην Advanced Hair Clinics προσφέρουμε μια σειρά από διαφορετικές λύσεις χρηματοδότησης για να βοηθήσουμε στον καταμερισμό του κόστους, διασφαλίζοντας ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια επιλογή για όλους.

Θέλετε να κάνετε εμφύτευση μαλλιών και σας προβληματίζει το κόστος; Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με την κρίση οι τιμές έχουν γίνει προσιτές. Στην Advanced Hair Clinics μπορείτε να μας ρωτήσετε σχετικά με τις επιλογές χρηματοδότησης που σας προσφέρουμε για να κάνετε προσιτές πληρωμές, με άτοκες δόσεις ή άλλες λύσεις.

Να θυμάστε πως τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών διαρκούν μια ζωή όταν η επέμβαση γίνεται από το σωστό ιατρικό προσωπικό.

Θέλετε να μάθετε πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!