Άρθρο του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή στο Playboy Φεβρουαρίου

Άρθρο του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή στο Playboy Φεβρουαρίου

Είναι γνωστό ότι οι γκρίζοι κρόταφοι προσδίδουν γοητεία σε κάθε άντρα, δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για τους «άδειους» κροτάφους. Πλέον ένα από τα –κατά κοινή παραδοχή– μεγαλύτερα άγχη των αντρών, ο φόβος του «λες να μείνω φαλακρός;», έχει τη λύση του, και μάλιστα είναι πολύ πιο απλή και αποτελεσματική απ’ όσο φαντάζεσαι.

Ο φόβος της φαλάκρας

Υπολογίζεται ότι 1 στους 2 άντρες θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τριχόπτωσης ή φαλάκρας στη διάρκεια της ζωής του. «Ειδικά στους άντρες, το συχνότερο αίτιο τριχόπτωσης είναι η κληρονομικότητα. Όμως και οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, το στρες, η κακή διατροφή και η μόλυνση του περιβάλλοντος πιθανώς να παίζουν ρόλο στην αύξηση του αριθμού των αντρών με τριχόπτωση τα τελευταία χρόνια» εξηγεί ο δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

Η έλλειψη μαλλιών δεν αποτελεί μόνο ένα αισθητικό πρόβλημα, αλλά και έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ανδρική ψυχολογία, αφού έρευνες μιλούν για μειωμένη αυτοπεποίθηση και αρνητική επιρροή στις προσωπικές, κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις. Και φυσικά η φαλάκρα προσδίδει χρόνια.

Υπάρχει λύση Πλέον

Οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι ή πλαστικοί χειρουργοί με τη σωστή διάγνωση και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή είναι σε θέση να καθυστερήσουν την εξέλιξη της τριχόπτωσης. Τι γίνεται όμως με αυτούς που ήδη έχουν φαλάκρα;Γι’ αυτούς σήμερα υπάρχει οριστική λύση: Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Η πιο σύγχρονη μέθοδος λέγεται FUE (Follicular Unit Extraction) και αφορά στη μεταφορά υγιών τριχοθυλακίων, ένα προς ένα, από το πίσω μέρος του κεφαλιού στα σημεία που χρειάζεται. Η μεταφορά αυτή γίνεται εύκολα και ανώδυνα, με τοπική αναισθησία, χωρίς αφαίρεση δέρματος και μόνιμα σημάδια ή ουλές.

Τα νέα μαλλιά αναπτύσσονται φυσιολογικά και παρέχουν μόνιμη και φυσική κάλυψη. Η τεχνική FUE δεν απαιτεί νοσηλεία ή αποχή από την εργασία, ενώ το αργότερο σε 1 εβδομάδα επανέρχεσαι κανονικότατα σε όλες σου τις δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα γίνονται σταδιακά ορατά μέσα σε μερικούς μήνες μετά την επέμβαση και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!