Υπάρχει -επιτέλους- ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών;

Υπάρχει -επιτέλους- ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών;

Evας πλαστικός χειρουργός με ειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών, εγγυάται πυκνά μαλλιά ξανά με απόλυτη διακριτικότητα

Όταν τα πρώτα σημάδια αραίωσης μαλλιών κάνουν την εμφάνισή τους, ξεκινά μια ανέλπιδη μάχη ώστε να αναχαιτιστεί η επέλαση της τριχόπτωσης με ειδικά σαμπουάν, λοσιόν ή αμπούλες. Αλλά, στην αναζήτηση μιας αποτελεσματικής και ορατής λύσης, η μόνη ενδεδειγμένη ιατρική μέθοδος που αποκαθιστά οριστικά, μόνιμα και με ασφάλεια τη σταδιακή ή έντονη αραίωση είναι η μεταμόσχευση μαλλιών.

Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics, η οποία έχει βραβευθεί επί τέσσερις χρονιές ως «International Hair Clinic of the Year» από τον διεθνή οργανισμό IMTJ, «...η μεταμόσχευση μαλλιών, όταν εφαρμόζεται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE από αποδεδειγμένα έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, οδηγεί σε ένα φυσικό και άριστο αποτέλεσμα, με τη φύτρωση να αγγίζει το εντυπωσιακό ποσοστό της τάξεως του 95%-98%».

Σύμφωνα με τον Δρα Βεκρή, η σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών FUE επιτρέπει την ένα προς ένα εξαγωγή των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή του τριχωτού της κεφαλής και την ένα προς ένα εμφύτευσή τους στην περιοχή όπου παρατηρείται αραίωση μαλλιών. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται στους 12 μήνες, ενώ τα εμφυτευμένα μαλλιά μπορούν να λουστούν, να κουρευτούν ή και να… βαφτούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο, το κορυφαίο επίτευγμα της μεθόδου FUE αφορά την Ακούρευτη Συνεδρία Μεταμόσχευσης Μαλλιών. «Πολλοί υποψήφιοι δεν θέλουν να αποκαλύψουν στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους κύκλο το γεγονός ότι υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση, όπου κατά κανόνα απαιτείται ξύρισμα της δότριας χώρας για πιο εύκολη εξαγωγή και λήψη των μοσχευμάτων», λέει ο Δρ. Βεκρής, φέρνοντας πολύ καλά νέα: «Κατά την ακούρευτη συνεδρία στην κλινική Advanced Hair Clinics, ο εξειδικευμένος ιατρός λαμβάνει τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα ανάμεσα από τα μακριά μαλλιά της δότριας χώρας και τα τοποθετεί με τον ίδιο τρόπο στην πάσχουσα περιοχή, αφήνοντας άθικτο το μήκος των μαλλιών, καθώς δεν απαιτείται κούρεμα της δότριας και της λήπτριας περιοχής. Με την ακούρευτη συνεδρία FUE επιτυγχάνεται ένα άριστο και καθ’ όλα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς τίποτε να μαρτυρά ότι προηγήθηκε μεταμόσχευση μαλλιών».

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!