Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής ομιλητής στο συνέδριο FUE ASIA 2023

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής ομιλητής στο συνέδριο FUE ASIA 2023

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της πολυβραβευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics, κλήθηκε στο Ετήσιο Συνέδριο της FUE ASIA, που έλαβε χώρα από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου στο Νέο Δελχί της Ινδίας, προκειμένου να μοιραστεί την τεχνογνωσία του στη χειρουργική της εμφύτευσης μαλλιών με κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο.

Η FUE Asia αποτελεί έναν διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό, που απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες στην τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE. Ιδρύθηκε με σκοπό την προώθηση των υψηλότερων προτύπων της σύγχρονης χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών στην Ασία και στον υπόλοιπο κόσμο. Πρωταρχικό μέλημα του φορέα είναι η μάθηση, η ανταλλαγή, η ηθική πρακτική και το πρότυπο για τους χειρουργούς μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η FUE Asia αποτελείται από διακεκριμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς που δεσμεύονται να συμβάλλουν στην εκπαίδευση και τη βελτίωση κάθε επαγγελματία ιατρού που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών, μαζί με άλλες μη επεμβατικές τεχνικές.

Εκπαίδευση χειρουργών μεταμόσχευσης μαλλιών από τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής παρουσίασε 3 διαλέξεις στο επιστημονικό κοινό του συνεδρίου. Βασικό σημείο εστίασης της πρώτης παρουσίασης με τίτλο “Basics of Implanting Tools Overview, Present & Future” ήταν οι σύγχρονες τάσεις στη μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά και πως προβλέπεται να εξελιχθεί στο μέλλον. Στη δεύτερη παρουσίαση με τίτλο “Money matters building financially savvy hair restoration practice”, ο διάσημος πλαστικός χειρουργός αναφέρθηκε σε κάποια tips τα οποία θα βοηθήσουν νέους ιατρούς για να επιτύχουν στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και να αναδείξουν τη δουλειά τους. Στην τρίτη παρουσίαση με θέμα “Tips & tricks to achieve optimal outcome of hair restoration surgery by using sharp implanters” ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής παρέθεσε μια εκτεταμένη ανάλυση της σωστής χρήσης των σύγχρονων εργαλείων εμφύτευσης (direct hair implanters) κατά τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών. Ακολούθησε hands-on workshop, στο οποίο ήταν εκπαιδευτής ο Δρ. Βεκρής, ο οποίος προσέφερε την καθοδήγηση του στους συμμετέχοντες αναφορικά με τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, θεωρείται από τους πιο κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι μεγάλη τιμή για την κλινική μας, που ένα συνέδριο παγκόσμιος εμβέλειας, όπως είναι το FUE ASIA προσκάλεσε τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, ως ομιλητή ώστε να μοιραστεί τις γνώσεις του, καταδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών της Advanced Hair Clinics αλλά και την υψηλή κατάρτιση των ιατρών της κλινικής.

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών ή για θεραπεία τριχόπτωσης, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 14 Κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!