Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής ως ομιλητής στο συνέδριο AESURG 2023

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής ως ομιλητής στο συνέδριο AESURG 2023

Το ετήσιο επιστημονικό συνέδριο AESURG 2023 – ISAPS Symposium που τελεί υπό την αιγίδα της Ινδικής Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών (IAAPS) και της Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών της Βομβάης (AAPS), πραγματοποιήθηκε στις 1-5 Μαρτίου στην Aamby Valley City στην Ινδία με προσκεκλημένο τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή.

Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Ιδρυτής & Πρόεδρος του ιατρικού ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics κλήθηκε να παρουσιάσει στο επιστημονικό κοινό του συνεδρίου το ερευνητικό του έργο με θέμα “Debate on FUT vs FUE in Hair Restoration” όπου ανέλυσε τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών.

Με περισσότερα 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ιατρικής και ειδικότερα στο κομμάτι της μεταμόσχευσης μαλλιών, ο ιατρός της πολυβραβευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics ανέλυσε τις μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών, συμπεριλαμβανομένης και της πιο σύγχρονης μεθόδου FUE, η οποία εφαρμόζεται στις κλινικές μας με εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς πρόκειται για μια τεχνική που δεν αφήνει ουλές ή σημάδια και έχει πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας για τους ασθενείς.

Στη διάρκεια της παρουσίασης ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής τόνισε πως όποια κι αν είναι τελικά η τεχνική που θα επιλεγεί για την μεταμόσχευση μαλλιών, η επέμβαση θα πρέπει να γίνεται από έναν άριστα εκπαιδευμένο ιατρό στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Ωστόσο, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των ασθενών, η πιο αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών είναι αναμφισβήτητα η μέθοδος FUE.

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών ή για θεραπείες κατά της τριχόπτωσης μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 14 Κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!