Αλγόριθμο για την Εμφύτευση Γενιών FUE παρουσίασε ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο Συνέδριο IMCAS 2023

Αλγόριθμο για την Εμφύτευση Γενιών FUE παρουσίασε ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο Συνέδριο IMCAS 2023

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Ιδρυτής & CEO της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics, κλήθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS, που πραγματοποιήθηκε 26-28 Ιανουαρίου στο Παρίσι, για να παρουσιάσει τον αλγόριθμο για την εμφύτευση τριχών, με την μέθοδο FUE, στην περιοχή του προσώπου. Το θέμα της ομιλίας του ήταν: “Facial hair restoration algorithm in FUE procedures”.

Η Ακαδημία IMCAS (International Master Course on Aging Science) θεωρείται σήμερα ο πιο έγκριτος διεθνής οργανισμός στους τομείς της Δερματολογίας, της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αισθητικής Ιατρικής. Στα συνέδρια του IMCAS συμμετέχουν, με αυστηρή επιλογή, κορυφαίοι ιατροί από όλο τον κόσμο, με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και εμπειρία στον κλάδο της αντιγήρανσης. Βασική εστίαση κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου IMCAS 2023 ήταν ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και των σχετικών τεχνολογικών προόδων στην αισθητική ιατρική και τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο νέος αλγόριθμος εμφύτευσης τριχών στο πρόσωπο, με τη μέθοδο FUE

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, παρουσίασε στους συνέδρους έρευνα που πραγματοποίησε για την παροχή ακριβών μετρήσεων στις τριχοφόρες περιοχές του προσώπου των ανδρών, προκειμένου να προβλεφθεί, κατά μέσο όρο, η δυναμική αυτών των περιοχών να λειτουργήσουν ως δότριες σε συνεδρίες εμφύτευσης FUE.

Αυτή η κλινική μελέτη είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, καθώς καθιερώνει έναν αλγόριθμο επιλογή τριχοθυλακίων για μεταμόσχευση μαλλιών, με βάση την επιφάνεια των περιοχών και τη μέση αναμενόμενη πυκνότητα αυτών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας προέκυψαν από κλινική μελέτη της Advanced Hair Clinics, στην οποία συμμετείχαν 58 άνδρες (ηλικίας 22-65 ετών).

Σήμερα, η μεταμόσχευση μαλλιών FUE είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος και ο αλγόριθμος αυτός, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε ένα τόσο σημαντικό ιατρικό συνέδριο, θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω εξέλιξή της.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου FUE

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πολλαπλά, αφού:

  • Πρόκειται για μια ασφαλή και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, η οποία πραγματοποιείται ανώδυνα με τοπική αναισθησία.
  • Δεν αφήνει αντιαισθητικά σημάδια ή ουλές.
  • Χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα.
  • Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. O ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά και στις δραστηριότητες του μετά από 2 ημέρες.
  • Στην Advanced Hair Clinics εφαρμόζουμε την πλέον εξελιγμένη μέθοδο FUE και όλες οι μεταμοσχεύσεις γίνονται με FUE Direct Implanter.

Σκοπός της Advanced Hair Clinics είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η συμμετοχή του ιατρικού προσωπικού της σε έγκριτα επιστημονικά συνέδρια είναι σημαντική για την επικαιροποίηση των γνώσεών της. Η διάχυση της τεχνογνωσίας με την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών είναι σημαντική προκειμένου οι γιατροί μας να ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τεχνικές, τεχνολογίες και εξελίξεις στον τομέα της τριχόπτωσης και της μεταμόσχευσης μαλλιών.Εάν ενδιαφέρεστε για θεραπείες κατά της τριχόπτωσης ή για μεταμόσχευση μαλλιών FUE, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 14 κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!