Κριτικές μεταμόσχευσης μαλλιών

Κριτικές μεταμόσχευσης μαλλιών

Οι κριτικές που παραθέτουμε παρακάτω για τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μόνο ένα δείγμα μαρτυριών από ασθενείς μας που έχουν υποβληθεί σε εμφύτευση μαλλιών, αλλά μπορείτε να διαβάσετε στην Google τις κριτικές εκατοντάδων άλλων που είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, την εξυπηρέτηση και τη φροντίδα που τους παρείχαμε.

Δείτε εδώ κριτικές που λαμβάνονται μόνο μέσω της Google ώστε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για πραγματικούς ανθρώπους που μοιράζονται πρόθυμα την εμπειρία τους. Η ικανοποίηση των ασθενών είναι ύψιστης σημασίας για εμάς και είμαστε υπερήφανοι για την παροχή υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας, φροντίδας, εξυπηρέτησης και συμβουλών. Με αυτές τις αυστηρές προϋποθέσεις κατορθώνουμε σταθερά να διασφαλίζουμε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και να προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται 100% στις προσδοκίες τους.

Έκανα μεταμόσχευση μαλλιών

10η μέρα σήμερα από την 2ήμερη επέμβαση και όλα πηγαίνουν έτσι όπως πρέπει. Συνολικά η εμπειρία της μεταμόσχευσης μαλλιών ήταν πολύ ομαλή και θετική καθ’όλα τα στάδια της. Υπήρξε πολύ καλή συνεργασία και προετοιμασία για το κάθε βήμα και αυτό σου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας πως στην συγκεκριμένη κλινική γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Όμορφος χώρος, φιλόξενο περιβάλλον & πολύ καλή μετεγχειρητική φροντίδα. Πλήρεις και σαφείς οδηγίες, τις ακολουθείς και όλα πάνε βάσει προγράμματος. Ανυπομονώ για το τελικό αποτέλεσμα. Συστήνω την εν λόγω κλινική χωρίς δισταγμό!

Από την αρχή έως και σήμερα (4η ημέρα από την εμφύτευση μαλλιών) η εμπειρία μου είναι απόλυτα θετική. Πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό!. Η ίδια η επέμβαση FUE που έγινε σε δύο ημέρες ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Περίμενα πως θα ήταν κάτι πολύ επώδυνο, όμως κάθε άλλο! Το αποτέλεσμα προς το παρόν είναι πολύ ωραίο, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς γιατί πρέπει να δούμε πώς θα είναι και ύστερα από έξι μήνες ή σε ένα χρόνο από τώρα. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πολύ καλή εξυπηρέτηση πραγματικοί επαγγελματίες! Σου δίνουν οδηγίες για το παραμικρό! Όμορφο και καθαρό περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη. Γύρισα πολλές κλινικές πριν πάρω την απόφαση να κάνω μια επέμβαση (ζωής) στη συγκεκριμένη κλινική!

  • Φιλικό περιβάλλον
  • Άψογοι επαγγελματίες
  • Συστήνω ανεπιφύλακτα

Εξαιρετικό team και εξαιρετική δουλειά! Είχα μια παλιά ουλή από επέμβαση Strip 25ετίας, που με εμπόδιζε να κόψω κοντά τα μαλλιά μου και το σκεφτόμουν πολλά χρόνια. Μετά από πολύ ψάξιμο και πολλές αμφιβολίες, αποφάσισα να εμπιστευτώ την Advanced hair Clinics.

Έγινε αποκατάσταση strip με τεχνική FUE.

Η επέμβαση έγινε τον Σεπτέμβρη και μετά από 4-5 μήνες μπορώ να πω ότι κάθε αμφιβολία είχε διαλυθεί. Έγινε εξαιρετική δουλειά, πλέον κουρεύομαι με την πρώτη σκάλα της μηχανής και δεν φαίνεται τίποτα από την παλιά ουλή. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό και την προσέγγιση στην Advanced Hair Clinic, καθώς φυσικά και στην Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου που ανέλαβε την επέμβαση.

Η εμπειρία μου από την μεταμόσχευση που έκανα στην συγκεκριμένη κλινική είναι πολύ θετική! Μέχρι στιγμής βρίσκομαι στο εξάμηνο μετά την επέμβαση και βλέπω μεγάλη πύκνωση και φυσικότητα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από την διαδικασία αλλά και από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα το οποίο πιστεύω θα συνεχίσει να βελτιώνεται…

Ο δάσκαλος όλων ο κ. Α. Βεκρής. Όλα άψογα, με υψηλή επιστημονική γνώση και εγγύηση!

Πήγα στη κλινική και ήδη από τη πρώτη μέρα που επικοινώνησα online από τη Σάμο όλοι ήταν ευγενικοί και με βοήθησαν πάρα πολύ μέχρι να κάνω τη μεταμόσχευση. Αφού έκανα τη μεταμόσχευση έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Οι γιατροί και το προσωπικό άψογοι, δεν πόνεσα καθόλου, όλα ήταν πεντακάθαρα και όλοι με το χαμόγελο και εφόσον τελείωσε η μεταμόσχευση οι άνθρωποι έχουν επικοινωνία συχνά μαζί μου να δουν πως είμαι. Αξίζει, γι’ αυτό και βάζω 5 αστέρια.

Επισκέφθηκα την κλινική προκειμένου να ενημερωθώ για μεταμόσχευση μαλλιών. Ύστερα από την λεπτομερή ενημέρωση που είχα από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της κλινικής, είχα την τιμή να μιλήσω με τον πλέον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, ειδικευμένο στην μεταμόσχευση μαλλιών. Αφού έλυσε την οποιαδήποτε απορία είχα προεγχειρητικά και συζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την φροντίδα που χρειάζεται το τριχωτό της κεφαλής, τόσο μεσοπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα, έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος έχοντας μάλιστα ήδη κλείσει την ημερομηνία της επέμβασης. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι ο γιατρός έδειξε μεγάλη υπομονή και ικανοποίησε την όποια μου επιθυμία όσον αφορά το hairline το οποίο αρέσει σε εμένα προσωπικά, σε συνάρτηση όμως τις δυνατότητες της δότριας περιοχής και ταυτόχρονα τηρώντας τη φυσικότητα του αποτελέσματος, το οποίο θυμίζει πλέον τα μαλλιά που είχα σε ηλικία 20 ετών. Εξ αρχής ένιωσα ότι αντιμετωπίστηκα σαν μεμονωμένο περιστατικό με την ομάδα της κλινικής να με κατανοεί πλήρως, παρά τις όποιες ανασφάλειες μπορεί να έχει κάποιος ο οποίος θέλει να υποβληθεί σε επέμβαση αισθητικής φύσεως. Δεδομένου ότι επισκέφθηκα την κλινική ύστερα από σύσταση φίλου μου, ήρθε και εμένα πλέον η σειρά μου να το προτείνω σε ενδιαφερόμενους φίλους μου, αλλά και σε όποιον αναζητά μέσω Διαδικτύου μια αξιόπιστη κλινική για μεταμόσχευση μαλλιών η οποία θα τον καλύψει σε κάθε επίπεδο.

Πολύ καλή δουλειά και καθόλου επώδυνη διαδικασία. Η ιατρός και η βοηθός της εξαιρετικές στη δουλειά τους! Η υποστήριξη από την κλινική είναι επίσης εξαιρετική!

Πολύ καλή δουλειά συγχαρητήρια σε όλη την ιατρική ομάδα!

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες ζωής καθώς με το εξαιρετικό προσωπικό τους την καλή διάθεση και την τέλεια εξυπηρέτηση έκανα επιτέλους ένα όνειρο πραγματικότητα! Συστήνω σε όλους / όλες την συγκεκριμένη κλινική για τα απίστευτα φυσικά αποτελέσματα! Να μην ξεχνάτε ποτέ να επενδύετε στον εαυτό σας! Σας Ευχαριστώ!

Έχοντας πρόβλημα τριχόπτωσης από νεαρή ηλικία απέκτησα ανασφάλεια για την εμφάνιση μου στην καθημερινότητα μου. Μετά από αρκετό ψάξιμο για την κατάλληλη κλινική αποφάσισα να απευθυνθώ στην Advanced Hair Clinics και είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα αυτή την επιλογή. Η διαδικασία ήταν εύκολη και ανώδυνη. Το προσωπικό, πλήρως καταρτισμένο και με άκρως επαγγελματική συμπεριφορά, σε κάνει να αισθανθείς αμέσως ότι βρίσκεσαι στα κατάλληλα χέρια. Η κλινική ήταν πεντακάθαρη και το προσωπικό τηρούσε το πρωτόκολλο κατά του COVID-19 κατά γράμμα. Στην περίοδο μετά την επέμβαση υπήρξε πλήρης υποστήριξη από την γιατρό και τις νοσηλεύτριες ακόμα και για τις πιο ανόητες ερωτήσεις! Τα αποτελέσματα ήταν ήδη εμφανή από τους πρώτους μήνες αλλά μετά από έναν ακριβώς χρόνο δεν μπορώ να είμαι τίποτα λιγότερο από απόλυτα ικανοποιημένος! Συστήνω την κλινική ανεπιφύλακτα!

Εξαιρετικοί επαγγελματίες με εμπειρία και γνώσεις στο αντικείμενο τους σε ένα σύγχρονο και καλαίσθητο περιβάλλον. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες και το συστήνω! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!

Εξαιρετική κλινική με πολύ ευγενικό και εξειδικευμένο προσωπικό. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από όλη τη διαδικασία!

Είχα θέμα με τα μαλλιά μου, με σύστησε ένας γνωστός μου, πήγα, ήταν όλα πολύ καλά. Έχουν περάσει 2 μήνες και ήδη έχω δει διαφορά, ότι μου έχουν πει έχει γίνει. Τους συστήνω με τυφλά τα μάτια εάν κάποιος έχει θέμα τριχόπτωσης.

Υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μαλλιών ένα μήνα περίπου για κάλυψη της Α, Β και εν μέρει της Γ ζώνης και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ύστερα από σύσταση φίλου κομμωτή επέλεξα τη συγκεκριμένη κλινική κυρίως λόγω της Δρ. Ζαμπουλάκη και της ποιότητας της δουλειάς της που μου εγγυήθηκε ο φίλος μου τόσο από την προσωπική του εμπειρία αλλά και άλλων γνωστών του. Επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου αυτή έπαιξε η εφαρμογή της τεχνικής λήψης μοσχευμάτων από το στήθος και από τα γένια στη συγκεκριμένη κλινική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην ιατρό αλλά και στο προσωπικό για τη φροντίδα! Ήδη τις πρώτες μέρες μετά το χειρουργείο το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Ήταν όλοι τους πολύ επεξηγηματικοί στις όποιες απορίες μου και φρόντισαν οι (αρκετές) ώρες των δύο χειρουργείων που χρειάστηκαν να περάσουν χωρίς σχεδόν να το καταλάβω αλλά να γνωρίζω και την κάθε τους ενέργεια. Top team! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την νοσηλεύτρια που επέδειξε πολλή προσοχή την ημέρα του πρώτου λουσίματος για να καθαρίσει πρώτα τη λήπτρια περιοχή (κρίθηκε στην περίπτωση μου απαραίτητο) αλλά και να μου δώσει ξανά οδηγίες για τις επόμενες μέρες!

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη μεταμόσχευση μαλλιών! Η Δρ Αντωνία Ανδριοπούλου έκανε εξαιρετική δουλειά.

Είχα μεγάλο πρόβλημα τριχόπτωσης από πολύ νεαρή ηλικία και μου δημιουργούσε μεγάλη ανασφάλεια στην καθημερινότητα μου. Είχα πολύ μεγάλο φόβο και ανησυχία σε ποια κλινική ή γιατρό να απευθυνθώ καθώς είχα δει πολύ αφύσικα αποτελέσματα στον περίγυρο μου. Μετά από μεγάλη έρευνα απευθύνθηκα στην Advanced Hair Clinics και πραγματοποίησα διήμερη μεταμόσχευση μαλλιών πέρυσι το καλοκαίρι. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, ευχαριστώ την ιατρική ομάδα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της κλινικής. Σας ευχαριστώ όλους άλλαξε η ζωή μου και η ψυχολογία μου.

Έκανα μεταμόσχευση στην κλινική του Ηρακλείου. Καθαρό και αποστειρωμένο περιβάλλον. Προσωπικό φιλικό με χαμόγελο και ευγένεια, πάντα πρόθυμο να λύσει όλες τις απορίες. Άριστη ενημέρωση και καθοδήγηση για όλη τη διαδικασία χωρίς μελανά σημεία. Εξαίρετοι επαγγελματίες, με άριστη γνώση του αντικειμένου.

Με το που ανοίγει η πόρτα της κλινικής σου έρχεται μια θετική αύρα. Ο χώρος είναι ζεστός και όμορφος. Οι κοπέλες στην υποδοχή πολύ ευγενικές και χαμογελαστές. Η εξυπηρέτηση μοναδική σε κάθε πελάτη. Η κυρία Αγιάντ είναι κορυφή, ευγενική, εξυπηρετική, σου εξηγεί ακριβώς τι θα γίνει με κάθε λεπτομέρεια. Η δε ιατρός Μαρία Ζαμπουλάκη που με ανέλαβε είναι τόσο ευγενική, τόσο προσεκτική, τόσο καλή, που της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα τα καλά γιατί μου άλλαξε την ψυχολογία και την εμφάνιση μου στο 100%. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες. Σας αξίζουν πολλά μπράβο γιατί εκτός από την εμφάνιση, μας αλλάζετε και την ψυχολογία μας.

Έχω να πω λίγα λόγια. Η μεταμόσχευση που έκανα ήταν 100% επιτυχής. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά. Δεν περίμενα κάτι τόσο τρομερό. Συγχαρητήρια σε όλους, γιατρούς, προσωπικό και ιδιαίτερα στον κύριο Piet που είναι καλός κι αληθινός άνθρωπος. Μην το σκέφτεστε καθόλου είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας.

Καταπληκτική κλινική, το προσωπικό πολύ ευδιάθετο με το χαμόγελο στα χείλια για να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς! Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό που ήταν δίπλα μου στις επεμβάσεις που έκανα και με βοηθούσαν στα πάντα και μου ανέλυαν όποια απορία και αν είχα και που περάσαμε τέλεια!

Έπειτα από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην συγκεκριμένη κλινική. Μετά από το ραντεβού μου με την μάνατζερ της κλινικής απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις μου με σαφήνεια και κάμφθηκαν οι όποιοι δισταγμοί μου. Το ραντεβού ορίστηκε για λίγες μέρες μετά και σε πλήρη συνεννόηση με την γιατρό καταλήξαμε στο αποτέλεσμα το οποίο κρίναμε ότι θα μου ταιριάζει καλύτερα βάση χαρακτηριστικών μου. Η διαδικασία ξεκίνησε το πρωί και τελείωσε αργά το μεσημέρι, δεν ήταν καθόλου επίπονη και καθόλη την διάρκεια της ήμουν σε επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό το οποίο με ενημέρωνε για όλα τα βήματα της διαδικασίας απαντώντας σε κάθε μου ερώτηση. Μετά το πέρας της διαδικασίας μου δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες για τις επόμενες μέρες και επισκέφτηκα άλλες τρεις φορές την κλινική για λούσιμο και αφαίρεση γαζών. Γενικά το ιατρικό προσωπικό είναι πολύ ευχάριστο και πολύ ευγενικό, πολύ καταρτισμένο και καταφέρνουν να απομακρύνουν το όποιο άγχος έχει δημιουργηθεί. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Είμαι στους 7 μήνες από τη συνέδρια μεταμόσχευσης που έκανα στην κλινική Advanced Hair Clinics και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την φύτρωση μέχρι στιγμής. Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου η εικόνα μου και η ψυχολογία μου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κα Αγιάντ και την ιατρική ομάδα για την ευγένεια, τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση!

Μετά από αρκετό ψάξιμο για την καλύτερη κλινική στον τομέα των εμφυτευμάτων στα μαλλιά κατέληξα ότι η Advanced Hair Clinics είναι η number 1 και είμαι πολύ ευχαριστημένη και τυχερή που έκανα την σωστή επιλογή… Επαγγελματίες στον τομέα των μαλλιών. Την συστήνω ανεπιφύλακτα…

Απευθύνθηκα στην Advanced Hair Clinics για την έντονη τριχόπτωση που αντιμετώπιζα και πραγματικά βρήκα την πιο ενδεδειγμένη λύση και θεραπεία στο πρόβλημα μου. Η αντιμετώπιση είναι άριστη με επιστημονικό τρόπο και ευγένεια. Επιτέλους τα μαλλιά μου είναι πιο υγιή και δυνατά! Είμαι ευγνώμων.

Αρχές καλοκαιριού επισκεφτήκαμε την κλινική με τον άντρα μου για να ενημερωθούμε! Είχαμε επισκεφτεί στο παρελθόν κι άλλες κλινικές οπότε ήμασταν λίγο καχύποπτοι! Όλα αυτά όμως έληξαν μετά το ραντεβού μας με την μάνατζερ της κλινικής κα Αγιάντ όπου μας απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις μας και μας δόθηκε μια πλήρης ενημέρωση για το πώς θα είναι η διαδικασία αλλά και το αποτέλεσμα! Νομίζω ότι η σιγουριά τους κι ο επαγγελματισμός τους όπως και η τεχνογνωσία τους μας έπεισαν! Έτσι πλέον ο άντρας μου δεν είχε ενδοιασμούς και έκλεισε το ραντεβού χωρίς καμία αμφιβολία! Πλέον, μετά απ’ 3 μήνες μπορώ να πω ότι έχει ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα!

Μια εμπειρία ανώδυνη και γρήγορη σε ένα άκρως καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον από έμπειρους ιατρούς που κατανοούν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του πελάτη. Σίγουρα για εμένα η καλύτερη κλινική και νούμερο 1 επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει εμφύτευση μαλλιών και όχι μόνο!

Ο πατέρας μου αντιμετώπιζε ένα θέμα τριχόπτωσης για αρκετά χρόνια. Επισκεφτήκαμε μαζί τη κλινική και ο κύριος Βεκρής του πρότεινε ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο και πλέον τα μαλλιά είναι καλύτερα από ποτέ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του πατέρα μου.

Έκανα την επέμβαση Αύγουστο και τον Νοέμβριο είχα δει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και περιμένω το τελικό στο 12μηνο. Φιλική συμπεριφορά και αντιμετώπιση. Πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα μετράει και μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικό.

Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην Advanced Hair Clinics. Επιβεβαιώθηκα, το αποτέλεσμα είναι πέραν της προσδοκίας μου. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στην κ. Μαρία Ζαμπουλάκη η οποία με ανέλαβε!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον dr. Αναστάσιο Βεκρή και την Ιατρική ομάδα του! Ήταν όλα υπέροχα, καθαρά και οργανωμένα, από την κα Σαραντοπούλου που σε υποδέχεται, όλοι σε κάνουν να νιώθεις πως έχεις επιλέξει την καλύτερη κλινική για την μεταμόσχευση μαλλιών! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την εξυπηρέτηση και την προσοχή που μου δώσατε! Σας συστήνω ανεπιφύλακτα!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ κλινική στην Ελλάδα και όχι μόνο σε ότι αφορά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Εδώ και 6 χρόνια χαίρομαι το φανταστικό αποτελέσματα που μου έδωσαν. Μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση πάνω σε αυτό που κάνουν.

Εξαιρετικό προσωπικό και πολύ άμεση εξυπηρέτηση, από την υποδοχή και την υπεύθυνη της κλινικής έως και την ομάδα μεταμόσχευσης που έκανε καταπληκτική δουλειά. 8 μήνες μετά το χειρουργείο μου και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Ακόμα και μετά την μεταμόσχευση, ό,τι κι αν χρειάζομαι το προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να με εξυπηρετήσει.

Αξιόπιστη κλινική, καλό προσωπικό που σου εξηγεί τα πάντα, λύνοντας τις όποιες απορίες. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους είναι 100% το επιθυμητό.

Κυρίες και κύριοι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου! Εγώ δεν είχα καλή δότρια περιοχή, δηλαδή δεν είχα πολλά τριχοθυλάκια, και η ομάδα μεταμόσχευσης μαλλιών του κυρίου Βεκρή πραγματικά έκανε τα αδύνατα δυνατά! Δηλαδή πήρε μοσχεύματα από το μούσι και από το στήθος μου! Kαι το αποτέλεσμα ήταν να τοποθετηθούν στο κεφάλι μου τρεισήμισι χιλιάδες τριχοθυλάκια! Πραγματικά 100000 ευχαριστώ στον κύριο Βεκρή που ίδρυσε αυτή την κλινική και στην ομάδα μεταμόσχευσης της Θεσσαλονίκης. Και κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν πόνεσα καθόλου το περιβάλλον ήταν ευχάριστο και πολύ φιλικό.

Εξαιρετική δουλειά!

Υπήρξε πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση πριν την επέμβαση από την υπεύθυνη της κλινικής, εξαιρετική η ομάδα που πραγματοποίησε την μεταμόσχευση αλλά και συνεχής παρακολούθηση μετά.

Top, Top, και πάλι Top! Δεν υπάρχουν λόγια για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν σε όλα τα είδη θεραπειών και για το προσωπικό που είναι ευγενέστατο. Είναι όλοι σούπερ επαγγελματίες.

Έκανα την μεταμόσχευση μαλλιών μου στην κλινική του κ. Βεκρή στο Hilton οδός Βεντήρη 5 με συνεννόηση με τον κύριο Piet, έναν εξαίσιο manager, Θέλω να ευχαριστήσω και την γιατρό μου την Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου. Σε ότι ερώτηση και αν έκανα, ήταν απόλυτοι στις απαντήσεις τους, χωρίς ενδοιασμούς, με το λέγειν τους και τον επαγγελματισμό τους και την εμπειρία τους σε έκαναν να νιώθεις ασφάλεια, χωρίς να φύγεις και να έχεις ανασφάλειες και αμφιβολίες…. Την επέμβαση την έκανα πέρυσι. Το αποτέλεσμα… θα πω αυτό μόνο και θα σας αποχαιρετήσω… ΒΡΗΚΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΜΟΥ!

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

Δεν ασχολούμαστε μόνο με τα μαλλιά- ασχολούμαστε με τη δημιουργία μιας εμπειρίας που αφήνει ένα χαμόγελο που διαρκεί για μια ζωή. Για αυτό έχουμε βραβευτεί πολλάκις από καταξιωμένους διεθνείς φορείς ως η καλύτερη κλινική στον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ιατρικούς προοορισμούς παγκοσμίως. Γίνετε και εσείς ένας από τους χιλιάδες ικανοποιημένους ασθενείς μας.

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταμόσχευση μαλλιών ή για θεραπείες κατά της τριχόπτωσης μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 18 Κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!