ΚΛΙΝΙΚΗ ADVANCED HAIR CLINICS – ΠΑΡΙΣΙ

Θεραπείες τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης μαλλιών στο Παρίσι

Το Διαγνωστικό Κέντρο Αποκατάστασης Μαλλιών της Advanced Hair Clinics στο Παρίσι είναι πλέον γεγονός και αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό! Στα πλαίσια της ανάπτυξης της, η Κλινική με την πολυετή πείρα της στη Μεταμόσχευση Μαλλιών και τις Θεραπείες Τριχόπτωσης ίδρυσε το Διαγνωστικό Κέντρο της στην καρδιά του Παρισιού, με σκοπό την ενημέρωση του γαλλικού κοινού για τις σύγχρονες τεχνικές και θεραπείες αποκατάστασης μαλλιών.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Κλινική Advanced Hair Clinics παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας της γυναικείας και ανδρικής τριχόπτωσης, τόσο με συντηρητικές θεραπείες τριχόπτωσης, όσο και με την εφαρμογή της εξελιγμένης τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς επίσης και με χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις, ο Δρ. Βεκρής είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Κλινική έχει βραβευτεί πολλάκις για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Παρατίθενται παρακάτω ορισμένα από τα βραβεία της Κλινικής μας.

Το 2022 ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής τιμήθηκε με το βραβείο “Best Hair Restoration” στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης AMWC.

Το 2016, 2017, 2019 και 2020 η Advanced Hair Clinics βραβεύθηκε ως “International Hair Clinic of the Year” από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Μπορείτε να δείτε όλες τις διακρίσεις και βραβεύσεις της Advanced Hair Clinics στα νέα της Κλινικής μας.

Επικοινωνήστε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Advanced Hair Clinics στο Παρίσι, και κλείστε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού με την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή.

Κλείσε ραντεβού

Που θα μας βρείτε

ΒΡΑΒΕΙΑ | ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Βραβευμένοι και πιστοποιημένοι διεθνώς

 • World FUE Institute Award
 • ISHRS Award
 • IMTJ Award
 • Healthcare Business Awward 2020
 • ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 • 25.000+

  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

 • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟΥΣ

 • 15+

  ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

 • ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ IMPLANTER PEN

Φόρμα Επικοινωνίας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Βρείτε μας στο χάρτη