Μεταμόσχευση μαλλιών, με ασφάλεια και το καλοκαίρι

Μεταμόσχευση μαλλιών, με ασφάλεια και το καλοκαίρι

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι μόνο ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση. Αποτελούν και ευκαιρία για να κάνεις την αλλαγή που ονειρεύεσαι στην εμφάνισή σου, φροντίζοντας ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της εμφάνισής σου: τα μαλλιά σου! Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που έχεις αποφασίσει να υποβληθείς σε μεταμόσχευση μαλλιών; Είναι ασφαλής η εφαρμογή της τώρα το καλοκαίρι;

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει απλοποιηθεί πολύ ως διαδικασία και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε εποχή:

«Δεν υπάρχει εποχικότητα στην μεταμόσχευση μαλλιών και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και το καλοκαίρι. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι μετεπεμβατικές οδηγίες που δίνουμε είναι ίδιες όλο το χρόνο, καθώς μετά την μεταμόσχευση μαλλιών λέμε πάντα στους ασθενείς μας να ψεκάζουν την περιοχή με φυσιολογικό ορό για τις επόμενες 3 μέρες και να αποφεύγουν κινήσεις που μπορεί να τραυματίσουν την περιοχή, ανεξάρτητα από ποια εποχή πραγματοποιούν την συνεδρία τους. Όταν η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE (Follicular Unit Excision), η οποία δεν αφήνει γραμμικά σημάδια και ουλές, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας και φυσικά να συνεχίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα.» επισημαίνει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

FUE: H ελάχιστα επεμβατική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών

Η μέθοδος FUΕ είναι η πιο σύγχρονη τεχνική εμφύτευσης μαλλιών που εφαρμόζεται σήμερα. Ήρθε να εξελίξει και εν μέρη να αντικαταστήσει την παλαιότερη και εξαιρετικά επεμβατική τεχνική FUT, γνωστή και ως Strip. Κατά την μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE αφαιρούνται ένα-ένα τα τριχοθυλάκια με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εν συνεχεία εμφυτεύονται ένα-ένα στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση και χρήζει αποκατάστασης. Η διαδικασία είναι πρακτικά ανώδυνη, αφού εφαρμόζεται υπό τοπική αναισθησία και η επιστροφή του ασθενούς στην καθημερινότητα και την εργασία του είναι άμεση.

«Κλειδί» για άριστο αποτέλεσμα η εμπειρία και κατάρτιση του Γιατρού

Επιλέξτε έναν αποδεδειγμένα έμπειρο Γιατρό, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών για να λάβετε ένα αισθητικά άρτιο και ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, με ασφάλεια.

Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής
Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Ευχαριστούμε τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή (Μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού ISHRS, Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics)

Πηγή: Askmen.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!