Μεταμόσχευση Μαλλιών και το καλοκαίρι

Μεταμόσχευση Μαλλιών και το καλοκαίρι - ESQUIRE Ιούνιος '20

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ικανές να σταθούν εμπόδιο στο να αποκτήσετε και πάλι πυκνά μαλλιά και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια καλή αφορμή ένας άντρας να κάνει μία ονειρεμένη αλλαγή στην εμφάνισή του: να αποκτήσει ξανά πυκνά μαλλιά. Για το κατά πόσο είναι ασφαλής μια μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι, ο έγκριτος πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics -κλινική διεθνώς βραβευμένη ως International Hair Clinic of the Year για το 2016, το 2017 & το 2019- απαντά: «Δεν υπάρχει εποχικότητα στη μεταμόσχευση μαλλιών, και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και το καλοκαίρι, ιδίως όταν μιλάμε για την ελάχιστα επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE. Οι οδηγίες που δίνουμε είναι ίδιες όλο το χρόνο: μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών λέμε πάντα στους ασθενείς μας να ψεκάζουν την περιοχή με φυσιολογικό ορό για τις επόμενες 3 μέρες και να αποφεύγουν κινήσεις που μπορεί να τραυματίσουν την περιοχή, ανεξάρτητα από ποια εποχή πραγματοποιούν τη συνεδρία τους. Όταν η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE, η οποία δεν αφήνει γραμμικά σημάδια και ουλές, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας και φυσικά να συνεχίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα».

Η επιλογή πιστοποιημένου ιατρού είναι το κλειδί για άριστο αποτέλεσμα: «Επιλέξτε έναν αποδεδειγμένα έμπειρο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος να είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών για να λάβετε ένα αισθητικά άρτιο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, με ασφάλεια», τονίζει ο Δρ. Βεκρής, εξηγώντας τα «ατού» της ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE (Follicular Unit Excision): «Στα ελληνικά σημαίνει “Εξαγωγή Μεμονωμένων Τριχοθυλακίων” και αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα για οριστική λύση στην αραίωση των μαλλιών, η οποία ήρθε για να εξελίξει -και εν μέρει να αντικαταστήσει- την εξαιρετικά επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUT (Strip).

Κατά τη μέθοδο FUE αφαιρούνται ένα-ένα τα τριχοθυλάκια με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εμφυτεύονται εν συνεχεία ένα προς ένα στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση».

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!