Η σύγχρονη, αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών

Η σύγχρονη, αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών | Forbes Απρ. '19

Ποια είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζεται σήμερα;

Ένας διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας Πλαστικός εξηγεί την πλέον σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, που αποκαθιστά με ασφάλεια και φυσικότητα την αραίωση μαλλιών.

Λέγεται FUE (Follicular Unit Excision) – στα ελληνικά, γνωστή ως «εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων»– και έρχεται να αντικαταστήσει την παλαιότερη και ιδιαίτερα επεμβατική τεχνική FUT (γνωστή και ως Strip), κατά την οποία τα τριχοθυλάκια λαμβάνονταν με τομή από το πίσω μέρος του κεφαλιού, οδηγώντας τελικά στη δημιουργία αντιαισθητικής ουλής. «Με τη μέθοδο FUE τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται ένα-ένα με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εν συνεχεία μεταφέρονται στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση, δίνοντας μεγάλη προσοχή στη σωστή φορά και στο σωστό βάθος φύτρωσης ώστε να έχουμε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα», λέει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, ο πιο φημισμένος Έλληνας πλαστικός χειρουργός και ένας από τους λίγους εξειδικευμένους σε αυτή την απαιτητική ιατρική τεχνική παγκοσμίως, με ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 95%.

Τι πρέπει να ξέρετε πριν από τη συγκεκριμένη επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών;

«Θεμελιώδους σημασίας είναι η επιλογή του κατάλληλου γιατρού και της ενδεδειγμένης κλινικής. Οι “μαγικές” υποσχέσεις που συχνά δίνονται από διάφορα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στην πράξη δεν υπάρχουν», τονίζει ο Δρ. Βεκρής και συνεχίζει: «Προσοχή, επίσης, στο δέλεαρ που προβάλλεται, αυτό της φτηνής τιμής, αυτό της κοστολόγησης βάσει του αριθμού των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν ή ακόμη και αυτό της κοστολόγησης με χρονοχρέωση. Αυτό είναι παραπλανητικό γιατί ο ασθενής δεν είναι σε θέση να μετρήσει των αριθμό των τριχοθυλακίων που θα αφαιρεθούν ούτε είναι σωστό να κοστολογείται μια χειρουργική πράξη με την ώρα, καθώς κάθε ασθενής χρειάζεται διαφορετικού τύπου συνεδρία ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, τις προσδοκίες του και άλλες παραμέτρους που συνηγορούν στον χρόνο της συνεδρίας. Είναι προτιμότερο ένας υποψήφιος να αποφύγει αυτά τα “θέλγητρα” και να αναζητήσει Γιατρούς οι οποίοι έχουν την κατάλληλη ειδικότητα, δηλαδή αυτή του Πλαστικού Χειρουργού ή του Δερματολόγου, και είναι μέλη της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS)».

Ευχαριστούμε τον Δρα Αναστάσιο Βεκρή, επιστημονικό διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!