Λίλη Αγιάντ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ CDM GROUP ΚΑΙ SENIOR CONSULTANT ΤΗΣ ADVANCED HAIR CLINICS

Λίλη Αγιάντ

H Λίλη Αγιάντ, είναι η Γενική Διευθύντρια του ομίλου CDM Medical Group και Senior Consultant της Advanced Hair Clinics.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Ελλάδα και μετά από μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Μεγάλη Βρετανία, επανήλθε στην Ελλάδα όπου διετέλεσε ως διοικητικό στέλεχος σε μεγάλες ιατρικές εταιρείες.

Τα τελευταία 15 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του πλαστικού χειρουργού Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, Επιστημονικού Διευθυντή και Ιδρυτή της Advanced Hair Clinics, μέλος της ΕΕΠΕΑΧ (Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής Χειρουργικής), εγγεγραμμένος στο Specialist Registry του General Medical Council στη Μ. Βρετανία, τακτικό μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), του World FUE Institute και πολλών ακόμη ελληνικών και διεθνών επιστημονικών οργανισμών.

Με την καθημερινή συνεργασία της με τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή και τη συμμετοχή της σε πολυάριθμα διεθνή συνέδρια, τα οποία μπορείτε να δείτε στα Νέα της Κλινικής μας, η Λίλη Αγιάντ είναι ειδήμων στη συμβουλευτική κατά της Τριχόπτωσης και της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Με πολλαπλές συμμετοχές παγκοσμίως στα συνέδρια δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών, με συνεργασίες παγκοσμίως με γιατρούς και κλινικές και μέσω της καθοδήγησης και της ενημέρωσης σε χιλιάδες ευχαριστημένους ασθενείς της Advanced Hair Clinics όλα αυτά τα χρόνια, θεωρείται από τους πιο έμπειρους consultants στην Μεταμόσχευση Μαλλιών διεθνώς.

Ως Γενική Διευθύντρια της Advanced Hair Clinics, η Λίλη Αγιάντ εξασφαλίζει όλα όσα απαιτούνται για να έχετε μια άνετη και αποτελεσματική θεραπεία.

Η Λίλη Αγιάντ μιλά ελληνικά, αγγλικά, αραβικά και γαλλικά. Εάν σκέφτεστε να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών ή αντιμετωπίζετε πρόβλημα τριχόπτωσης, καλέστε μία από τις 18 Κλινικές της Advanced Hair Clinics σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό ή αφήστε παρακάτω το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.