Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο συνέδριο AESURG 2022

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο συνέδριο AESURG 2022

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής προσκεκλημένος ομιλητής και εκπαιδευτής στο συνέδριο AESURG 2022

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics και μέλος της ISHRS, συμμετείχε ενεργά στο Εθνικό Συνέδριο της Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών της Ινδίας (IAAPS), AESURG 2022 ως καλεσμένος Ομιλητής και Εκπαιδευτής.

Το συνέδριο AESURG 2022 έλαβε χώρα στη Γκόα της Ινδίας από τις 15 έως τις 20 Μαρτίου 2022, με τη συμμετοχή καταξιωμένων Ιατρών από την Ινδία και παγκοσμίως.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά workshops, σε ένα εκ των οποίων εκπαιδευτής ήταν ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, ο οποίος πραγματοποίησε συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών σε ασθενή, παρουσία ιατρών και ειδικών στην αποκατάσταση τριχωτού.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως, με μεγάλη εμπειρία και γνώση στη μεταμόσχευση μαλλιών την οποία μεταφέρει και σε άλλους συναδέλφους και νέους γιατρούς. Στα πλαίσια του hands-on workshop έδειξε πώς η συνεδρία μπορεί να είναι όσο πιο ανώδυνη και ξεκούραστη γίνεται για τον ασθενή και πως η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι σημαντική για να επιτύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα!

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!