Ο Δρ. Βεκρής ομιλητής & βραβευόμενος στο συνέδριο AESURG 2020 - ISAPS Symposium

Ο Δρ. Βεκρής ομιλητής & βραβευόμενος στο συνέδριο AESURG 2020 - ISAPS Symposium

Στο ετήσιο επιστημονικό συνέδριο AESURG 2020 – ISAPS Symposium που τελεί υπό την αιγίδα της Ινδικής Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών (IAAPS) και της Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών της Βομβάης (AAPS), παρευρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Ιδρυτής & Πρόεδρος του ιατρικού ομίλου CDM Medical Group και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα εν πλω από τις 15 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2020, στην Ινδία. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής παρουσίασε σε κορυφαίους ιατρούς από όλο τον κόσμο την επιστημονική του ομιλία με θέμα “Μεταμόσχευση Μαλλιών: Σύγκριση μεταξύ FUE & FUT”.

Η συμβολή του Δρ. Βεκρή ως International Faculty αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε με Award of Appreciation, αποτέλεσμα της εκτίμησης που χαίρει η επιστημονική του πορεία από την Ινδική Ένωση Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!