Ο Δρ. Βεκρής ομιλητής & βραβευόμενος στο 6ο Ετήσιο Λατινοαμερικάνικο Workshop FUE

Ο Δρ. Βεκρής ομιλητής & βραβευόμενος στο 6ο Ετήσιο Λατινοαμερικάνικο Workshop FUE

Στο 6ο Ετήσιο Λατινοαμερικάνικο Workshop FUE 2020 παρευρέθηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής, ανάμεσα σε διακεκριμένους επιστήμονες από όλο τον κόσμο, ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Μέλος της ISHRS, Ιδρυτής & Πρόεδρος του Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics. Η διοργάνωση έλαβε χώρα από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020, στο Cancún του Μεξικό.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Δρ. Βεκρής, βασισμένος στην εκτεταμένη εμπειρία του στην μεταμόσχευση μαλλιών, παρουσίασε τρεις διαφορετικές ομιλίες, ενώ μοιράστηκε τις γνώσεις του σχετικά με τη Μεταμόσχευση μαλλιών FUE, με την Εμφύτευση Γενιών και με την Αποκατάσταση Ουλών FUT-Strip, με τη μέθοδο FUE.

Η συμβολή του Δρ. Βεκρή ως Faculty Member αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε με Award of Appreciation, αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη διεθνή εκτίμηση στο πρόσωπό σου, λόγω της πολύχρονης επιτυχημένης του πορείας και του καταξιωμένου επιστημονικού του έργου.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!