Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής προσκεκλημένος ομιλητής στο συνέδριο AeSurg 2019

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής προσκεκλημένος ομιλητής στο συνέδριο AeSurg 2019

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics και μέλος της ISHRS, παρευρέθηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Πλαστικών Αισθητικών Χειρουργών της Ινδίας (AeSurg), μεταφέροντας την πολυετή και διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρία του στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών στους διακεκριμένους επιστήμονες από όλο τον κόσμο που παρευρέθηκαν στο σημαντικό αυτό επιστημονικό συνέδριο.

Έχοντας αναγορευθεί International Faculty Member, ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, συμμετείχε με 3 ομιλίες στο συνέδριο AeSurg 2019 που πραγματοποιήθηκε 14-17 Μαρτίου στην πόλη Lonavala της Ινδίας. Κατά την ομιλία του με τίτλο  «Implanters in hair restoration» ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής ανέλυσε τα είδη και τον τρόπο ορθής χρήσης των ειδικών συσκευών εμφύτευσης (implanters). Η ομιλία του με θέμα «Manual & motor extraction in FUE» ανέλυσε τον τρόπο εφαρμογής και τις ιδιαιτερότητες της χειροκίνητης εξαγωγής (manual extraction) και της χειροκίνητης εξαγωγής με μηχανικό εξαγωγέα (motor extraction) κατά τη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE. Η ομιλία του Δρ. Βεκρή με τίτλο «Tips & tricks in FUE hair restoration» είχε στόχο να μεταλαμπαδεύσει στους καταξιωμένους επιστήμονες που συμμετείχαν στο συνέδριο τις τεχνικές εκείνες που θα καταστήσουν μια συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών επιτυχημένη, αισθητικά άρτια και ασφαλή για τον ασθενή.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!