Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο 8ο Ετήσιο Συνέδριο της FUE Europe

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο 8ο Ετήσιο Συνέδριο της FUE Europe | 6-8/6/19 Manchester, UK

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής προσκεκλημένος ομιλητής στο 8ο Ετήσιο Συνέδριο της FUE Europe, που έλαβε χώρα από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η FUE Europe αποτελεί έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό, που απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες στην τεχνική FUE, κυρίως από την Ευρώπη.

Ανάμεσα σε καταξιωμένους χειρουργούς του τριχωτού της κεφαλής, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, που θεωρείται σήμερα πρωτοπόρος παγκοσμίως στη σύγχρονη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, ανέλυσε βήμα-προς-βήμα το πρωτόκολλο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE μέσα από την ομιλία του με θέμα “Surgical Planning for Present & Future Hair Loss”.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής βραβεύτηκε για τη συμβολή του στο επιστημονικό έργο της FUE Europe ως μέλος του διδακτικού προσωπικού.

Μαζί με τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή στο συνέδριο παρευρέθηκαν μέλη της επιστημονικής ομάδας της Advanced Hair Clinics, η Ζωή Κολοτούρου και η Μαριάννα Παπαδάκη.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!