Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής στo 20o συνέδριο της ISHRS | Μπαχάμες 2012

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής στo 20o συνέδριο της ISHRS | Μπαχάμες 2012

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και η επιστημονική ομάδα του, λαμβάνουν μέρος στο 20ο συνέδριο της International Society of Hair Restoration Surgery που πραγματοποιείται στις Μπαχάμες από τις 17-20 Οκτωβρίου. Πάνω από 500 άτομα που ασχολούνται με τον τομέα αποκατάστασης αλωπεκιών, αναμένεται να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό συνέδριο, το οποίο προσφέρει διαδραστικές συνεδρίες, χειρουργικά video υψηλής ποιότητας, πάνελ ειδικών και καλεσμένους ομιλητές.

Το θέμα της φετινής συνάντησης της International Society of Hair Restoration Surgery “Celebrating 20 years of Research, Education and Collegiality”, υπογραμμίζει την αλματώδη τεχνολογική και επιστημονική πρόοδο στην αποκατάσταση αλωπεκιών που έχει συντελεστεί τα τελευταία 20 χρόνια.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το μέλλον των χειρουργικών θεραπειών αποκατάστασης μαλλιών, με υψηλής ποιότητας επεμβάσεις που δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης στο κεφάλι και στο σώμα.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!