Συμμετοχή του Δρ Βεκρή στο 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS

Συμμετοχή του Δρ Βεκρή στο 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), που πραγματοποιήθηκε από 14-18 Σεπτεμβρίου του 2011 στο Anchorage της Αλάσκα, στις ΗΠΑ.

Τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησαν εκατοντάδες σύνεδροι από όλο τον κόσμο, ενώ συμμετείχαν με πολύ ενδιαφέρουσες εργασίες τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στο συνέδριο από το Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό και Επιστημονικό Διευθυντή του Cosmetic Derma Medicine. Ο Δρ. Βεκρής συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής στη στρογγυλή τράπεζα με θέμα “Unique issues in ethnic transplantation”, όπου παρουσίασε, σε ένα κατάμεστο ακροατήριο, την εμπειρία του στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE σε ασθενείς από όλο τον κόσμο και τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις διαφορετικές εθνικές ομάδες.

Η ομιλία του Δρ Βεκρή απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού και τα θετικά σχόλια κορυφαίων χειρουργών μεταμόσχευσης μαλλιών που την παρακολούθησαν, όπως ο Dr. John Cole, πρωτοπόρος χειρουργός μαλλιών από τις ΗΠΑ και ο Dr. Francisco Himenez, πρόεδρος του επόμενου παγκοσμίου συνεδρίου που θα λάβει χώρα στις Μπαχάμες τον Οκτώβριο του 2012.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Δρ. Βεκρής είχε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να συζητήσει με ειδικούς από όλο τον κόσμο, τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών και της αντιμετώπισης της ανδρογενετικής αλωπεκίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν οι σύνεδροι στην εφαρμογή νέων αυτόματων συστημάτων FUE (automated & robotic FUE systems), καθώς και σε νέες, πολλά υποσχόμενες θεραπείες, με την εφαρμογή βιολογικών παραγόντων (Acell) ή PRP (Platelet Rich Plasma).

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!