Οι διάσημοι επιλέγουν αυτή τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών

Γιατί οι διάσημοι επιλέγουν αυτή την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών

Χιλιάδες διάσημοι έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών, όπως οι John Travolta, Mel Gibson, Sen Pen, David Beckham, Wayne Rooney και Elon Musk. Όλοι τους κάποια στιγμή της ζωής τους έχασαν τα μαλλιά τους και αποφάσισαν να αποκαταστήσουν την εμφάνιση τους.

Η απώλεια μαλλιών μπορεί να έχει σοβαρό αντίτυπο στην καριέρα ενός διάσημου. Αλλά η απόφαση για μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το δίλημμα είναι μεγάλο. Τι θα συμβεί εάν η μεταμόσχευση αποτύχει ή εάν τα νέα μαλλιά δεν φαίνονται όπως τα φυσικά; Αυτό μπορεί να καταστρέψει εντελώς την εικόνα και την επαγγελματική σταδιοδρομία του. Όλα τα μέσα ενημέρωσης και οι θαυμαστές του θα ασχοληθούν με αυτό.

John Travolta (ηθοποιός) – Πριν / Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

Γιατί οι διάσημοι επιλέγουν αυτή την τεχνική; Επειδή αυτή η τεχνική δίνει ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα και η επέμβαση γίνεται ανώδυνα, χωρίς επιπλοκές και χωρίς να καταλείπει ουλές ή σημάδια.

Το πιο σημαντικό, τα νέα μαλλιά φυτρώνουν πολύ πιο γρήγορα, μέσα σε μερικούς μήνες, σε σχέση με άλλες μεθόδους. Επιπλέον, αυτά τα μαλλιά είναι όπως τα φυσικά και κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών.

Αυτή η τεχνική είναι η Advanced FUE (που μπορείτε να κάνετε και εσείς)

Στην κλασσική τεχνική FUE τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται ένα προς ένα από το οπίσθιο μέρος της κεφαλής και στη συνέχεια εμφυτεύονται στη λήπτρια περιοχή με την δημιουργία μικρών οπών (υποδοχών) όπου θα εισαχθούν τα μοσχεύματα. Οι υποδοχές των μοσχευμάτων δημιουργούνται με μια ειδική βελόνα. Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής FUE έναντι της FUT είναι ευρέως γνωστά. H FUE είναι ελάχιστα επεμβατική, ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία, με αρκετά μικρότερο χρόνο ανάρρωσης σε σχέση με την FUT και δεν αφήνει ουλές ή σημάδια.

Αυτή είναι η τεχνική που πραγματοποιείται σήμερα στις περισσότερες κλινικές. Ωστόσο, η FUE έχει εξελιχθεί και προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Η Advanced FUE αποτελεί τη μετεξέλιξη της κλασικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE και είναι η πλέον σύγχρονη τεχνική. Περιλαμβάνει την εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων με αυτόματο εξαγωγέα και την απευθείας εμφύτευση τους με μικροσκοπική συσκευή εμφύτευσης (FUE direct implanter) σε ένα στάδιο (one step hair implantation). Η εμφύτευση γίνεται χωρίς τη δημιουργία υποδοχών-οπών στο δέρμα της λήπτριας περιοχής. Η μη πρόκληση τραυματισμού μειώνει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα φλεγμονής ή ερυθρότητας και ελαχιστοποιεί τον χρόνο ανάρρωσης.

Με αυτή την ειδική μικροσκοπική συσκευή εμφύτευσης, διαμέτρου μικρότερης του 1mm, τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται με μια προσεκτικά επιλεγμένη γωνία, κατεύθυνση και βάθος, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσικό.

YouTube video

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Advanced FUE είναι πολλά.

 1. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό
  Η δυνατότητα εμφύτευσης των μαλλιών από διαφορετικές γωνίες επιτρέπει μια απολύτως φυσική εμφάνιση στα νέα σας μαλλιά, δηλαδή θα είναι όπως ήταν πριν.
 2. Η διαδικασία είναι ανώδυνη
  Η επέμβαση γίνεται χωρίς τομές, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον πόνο και τον κίνδυνο επιπλοκών
 3. Η ανάρρωση είναι γρήγορη
  2 έως 3 φορές ταχύτερα κατά μέσο όρο από την παραδοσιακή FUE, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε σύντομα στην κοινωνική ζωή.
 4. Δεν υπάρχουν ουλές
  Η επέμβαση δεν καταλείπει ουλές ή σημάδια στο τριχωτό της κεφαλής.

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε πυκνά και φυσικά μαλλιά μέσα σε λίγους μήνες, να αλλάξετε την εμφάνιση σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, αυτή είναι η τεχνική που πρέπει να επιλέξετε!

Αλλά σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα αναρωτιέστε γιατί δεν χρησιμοποιούν όλοι αυτήν την τεχνική.

Η απάντηση είναι απλή: Παγκοσμίως, οι κλινικές που έχουν τη σύγχρονη υποδομή, την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να την εφαρμόσουν σωστά αποτελούν μικρή μειοψηφία!

YouTube video

Η Advanced FUE απαιτεί υψηλή εξειδίκευση και καταρτισμένο προσωπικό

Το πρόβλημα είναι ότι η τεχνική Advanced FUE απαιτεί σημαντική τεχνογνωσία, εκπαίδευση και εμπειρία του ιατρικού προσωπικού.

Είναι μια τεχνική που απαιτεί μεγάλη υπομονή, σχολαστικότητα και επιδεξιότητα επειδή κάθε τριχοθυλάκιο εμφυτεύεται με επιλεγμένο βάθος, κατεύθυνση και γωνία.

Τα τριχοθυλάκια ταξινομούνται με συγκεκριμένη στρατηγική και εμφυτεύονται με επιλεγμένη σειρά.

Είναι λοιπόν μια επέμβαση που δεν μπορεί να γίνει από μη καταρτισμένο προσωπικό, όπως συμβαίνει συχνά στο εξωτερικό με αντιαισθητικά αποτελέσματα.

Επομένως, δεν πρόκειται για μια απλοποιημένη διαδικασία που μπορεί να εκτελεστεί από ανειδίκευτο προσωπικό, όπως εφαρμόζεται σε χώρες φθηνού ιατρικού τουρισμού, για παράδειγμα στην Τουρκία και άλλες μη ευρωπαϊκές χώρες.

Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί με τις κλινικές που στο διαδίκτυο σας υπόσχονται θαύματα χωρίς να έχουν την απαιτούμενη υψηλή τεχνογνωσία.

Η επιλογή της λάθος κλινικής αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο να αποτύχει η μεταμόσχευση μαλλιών σας και να έχετε ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα ή ακόμα και ορατές ουλές για το υπόλοιπο της ζωής σας.

ΑΛΛΑ πώς θα βρείτε ΤΗ ΣΩΣΤΗ κλινική;

Η εύρεση μιας κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών που κατέχει τέλεια τη σύγχρονη τεχνική Advanced FUE και προσφέρει προσιτές τιμές μπορεί επομένως να αποβεί μια εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία που πιθανόν να μην οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα.

Διεθνώς, ο αριθμός των κλινικών και των προσφορών μεταμόσχευσης μαλλιών στο διαδίκτυο έχει αυξηθεί 100 φορές τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πώς να καταφέρετε να ταξινομήσετε όλες αυτές τις κλινικές και κυρίως πώς να καταφέρετε να διακρίνετε εάν τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο είναι πραγματικά;

Έπειτα, στο ίντερνετ κυκλοφορούν τόσες πολλές αντιφατικές πληροφορίες για τις τεχνικές μεταμόσχευσης και την επιτυχία τους, καθώς και διαφορετικές απόψεις για τις κλινικές. Κατά συνέπεια, αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την απόφαση.

Κατά μέσο όρο, υπολογίζεται ότι οι άνθρωποι που πραγματοποιούν μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζονται από ένα έως δύο χρόνια για να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε επέμβαση, χωρίς να είναι σίγουροι ότι έχουν κάνει τη σωστή επιλογή.

Αυτός ο χρόνος είναι πολύτιμος γιατί όχι μόνο η αλωπεκία σας εξελίσσεται, αλλά και εσείς συνεχίζετε να υποφέρετε βλέποντας τα μαλλιά σας να χάνονται σε καθημερινή βάση!

Αν θέλετε να βάλετε ένα τέλος σε αυτή την καθημερινή ταλαιπωρία και να κάνετε μια μεταμόσχευση μαλλιών υψηλής ποιότητας με ασφάλεια, χωρίς επιπλοκές σε μια αξιόπιστη κλινική, να αποκτήσετε πολύ σύντομα μαλλιά με ένα μόνιμο φυσικό αποτέλεσμα και σε προσιτές τιμές υπάρχει λύση.

Η ΛΥΣΗ: Η καλύτερη κλινική στον κόσμο για μεταμόσχευση μαλλιών βρίσκεται στην Ελλάδα

και εφαρμόζει εδώ και 15 χρόνια τη μέθοδο Advanced FUE σε όλους τους ασθενείς της

Η Advanced Hair Clinics είναι ελληνική κλινική και έχει λάβει επί 4 έτη (2016, 2017, 2019, 2020) το βραβείο “καλύτερης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο” από τον διεθνή ανεξάρτητο οργανισμό IMTJ.

Τον Απρίλιο 2022 η Advanced Hair Clinics έλαβε το βραβείο “καλύτερης μεταμόσχευσης μαλλιών διεθνώς” στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης στο Μονακό.

Είναι η μόνη ελληνική κλινική (και από τις λίγες στον κόσμο) που εδώ και χρόνια τα αποτελέσματα της αποτελούν αντικείμενο συζήτησης σε παγκόσμια ιατρικά συνέδρια.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics, είναι ο πρώτος γιατρός που σε ευρωπαϊκά συνέδρια παρουσίασε τη σύγχρονη τεχνική Advanced FUE.

Εδώ είναι μερικά από τα αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών της Advanced Hair Clinics!

Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αποτελέσματα του John Travolta ή του David Beckham! Δείτε πώς έχει αλλάξει η εμφάνιση τους και κάντε το ίδιο και εσείς!

Συμβουλευτείτε έναν από τους ειδικούς μας και ανακτήστε τα μαλλιά σας!

Κλείστε τώρα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού

Συχνές Ερωτήσεις

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!