Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση από τη... ρίζα της

Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση από τη... ρίζα της - FORBES Ιούνιος '20

Ποιες είναι οι πιο σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις, που κερδίζουν τον πόλεμο με την αραίωση μαλλιών αποτελεσματικά και με ασφάλεια

Γεγονός είναι πως η τριχόπτωση και η ακόλουθη αραίωση μαλλιών ταλαιπωρούν άντρες και γυναίκες, ακόμη και νεαρής ηλικίας, με το καθημερινό στρες και την κληρονομικότητα να επιταχύνουν την εμφάνιση του προβλήματος, επηρεάζοντας βαθιά την κοινωνική, την επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή του πάσχοντος. Όμως, ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής φέρνει καλά νέα, παρουσιάζοντας τις πλέον αποτελεσματικές θεραπευτικές λύσεις, που μάχονται την τριχόπτωση και αποκαθιστούν την αραίωση.

Φαρμακευτική θεραπεία με μινοξιδίλη: Η μινοξιδίλη χρησιμοποιείται διεθνώς με απόλυτη ασφάλεια τα τελευταία 20 χρόνια και είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ και τον FDA. Η συγκεκριμένη θεραπεία συγκαταλέγεται στις λίγες φαρμακευτικές θεραπείες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα άνω του 90%-95%, η οποία ενδείκνυται κυρίως σε νέους ασθενείς με εξελισσόμενη αραίωση μαλλιών, χωρίς να αποκλείεται η χρήση της και από μεγαλύτερες ηλικίες.

Θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες: Η αναίμακτη, συντηρητική θεραπεία τριχόπτωσης με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες θεωρείται η πλέον σύγχρονη λύση για όσους πάσχουν από αλωπεκία, αλλά και όσους αντιμετωπίζουν ήπια ή εποχιακή τριχόπτωση. Προκαλεί αναστολή τής περαιτέρω απώλειας των μαλλιών, ενίσχυση της ανάπτυξης των τριχοθυλακίων και ενδυνάμωση των υπαρχόντων μαλλιών.

Οριστική αποκατάσταση της αραίωσης μαλλιών με μεταμόσχευση μαλλιών FUE: Στη μεταμόσχευση FUE καταφεύγει ο ασθενής όταν πλέον η αραίωση μαλλιών είναι εμφανής και επιθυμεί πλήρη αποκατάσταση. Η διαδικασία έχει ως εξής: Υπό τοπική αναισθησία, εξάγονται ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια από τη δότρια περιοχή του τριχωτού με τη χρήση μικροσκοπικών εργαλείων, διαμέτρου μικρότερης του 1 χιλιοστού, τα οποία εμφυτεύονται ένα προς ένα στη λήπτρια περιοχή που παρουσιάζει αραίωση. Η μέθοδος είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν αφήνει γραμμικές ουλές και σημάδια στην περιοχή, επιτρέποντας στον ασθενή την άμεση επάνοδο στην εργασία και τις δραστηριότητές του, ενώ τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και γίνονται ορατά σταδιακά, για να ολοκληρωθούν στους 12 μήνες. Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος συνιστάται στους ασθενείς που υποβάλλονται σε μεταμόσχευση μαλλιών να εφαρμόσουν και συντηρητική θεραπεία.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!