Αντιμετώπισε την τριχόπτωση δίνοντας λίγες μόνο σταγόνες από το αίμα σου!

Αντιμετώπισε την τριχόπτωση δίνοντας λίγες μόνο σταγόνες από το αίμα σου! - Esquire Δεκ '19

Αν η αραίωση μαλλιών έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της, τώρα είναι η ώρα να εμπιστευτείς την θεραπεία κατά της τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες

Τις βλέπεις έντρομος παντού: στα ρούχα σου, στο μαξιλάρι που κοιμάσαι, στο μπάνιο όταν λούζεσαι ή χτενίζεσαι, πάνω στο πληκτρολόγιο όταν δουλεύεις. Τρίχες χαμένες. Και είναι πολλές. Γεγονός είναι ότι η τριχόπτωση είναι ένα συχνό πρόβλημα που απασχολεί κάθε άντρα, με το σύμπτωμα να εμφανίζει έξαρση ιδιαίτερα κάθε φθινόπωρο και άνοιξη. Αλλά, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, ακόμη και η λεγόμενη «εποχιακή» τριχόπτωση, μπορεί να αποβεί αρκετά επιβαρυντική για την εξωτερική σου εμφάνιση οδηγώντας τελικά σε εμφανή αραίωση.

Μην το βάζεις κάτω όμως! Η πλέον πρωτοποριακή και μη επεμβατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης είναι εδώ, ονομάζεται θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες και μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα από τη… ρίζα του.

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες

«Βασίζεται στην αναγεννητική και την αναπλαστική δύναμη των αυξητικών παραγόντων που βρίσκονται στο αίμα, οδηγώντας σε αποκατάσταση της λειτουργίας των τριχοθυλακίων» λέει ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και εξηγεί: «Αρχικά, γίνεται λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ίδιο τον ασθενή και στη συνέχεια φυγοκεντρείται ώστε να απομονωθεί το υγρό τμήμα του αίματος. Κατόπιν αυτό ενεργοποιείται με την προσθήκη ειδικού διαλύματος, ενώ στη συνέχεια εγχέεται με μεσοθεραπεία στις περιοχές που παρουσιάζουν αραίωση».

Σύμφωνα με τον δρα Βεκρή, η συγκεκριμένη θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και δεν παρουσιάζει παρενέργειες, αφού αξιοποιείται αποκλειστικά το αίμα του ίδιου του ασθενούς-δότη. Ταυτόχρονα, η όλη διαδικασία είναι απλή και σύντομη για τον ασθενή.

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα

«Η θεραπεία μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και σε απαιτητικές και δύσκολες περιπτώσεις ανδρογενετικής, διάχυτης και γυροειδούς αλωπεκίας, ενώ δρα θαυμάσια και για την πρόληψη των αλωπεκιών εφόσον η θεραπεία εφαρμοστεί πριν ακόμη παρατηρηθεί εμφανής αραίωση στα μαλλιά» επισημαίνει ο Δρ. Βεκρής και συμπληρώνει: «Έχει αποδειχθεί ότι η θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες όχι μόνο εμποδίζει την περαιτέρω απώλεια μαλλιών επαναδιεγείροντας τα ανενεργά τριχοθυλάκια και ενδυναμώνοντας τα υπάρχοντα μαλλιά, αλλά παράλληλα ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και κατά συνέπεια προκαλεί τη φύτρωση νέων υγιών τριχών».

Ευχαριστούμε τον δρα Αναστάσιο Βεκρή, πλαστικό χειρουργό και επιστημονικό διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!