Συμμετοχή της Advanced Hair Clinics στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού 2020

Συμμετοχή της Advanced Hair Clinics στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού 2020

Το 6ο Ετήσιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού έλαβε χώρα στο Grand Hyatt Hotel στην Αθήνα από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2020. H Advanced Hair Clinics βρέθηκε ανάμεσα στους συνεργάτες και σύνεδρους και εκπροσωπήθηκε από τον κ. Piet Lambrecht, International Senior Consultant, την κ. Αΐντα Σαρκισσιάν, Marketing & Corporate Communications Manager και την κ. Αντωνία Ανδριοπούλου, FUE Hair Transplant Surgeon.

Στο τριήμερο συνέδριο παρευρέθηκαν κλινικές, νοσοκομεία, εταιρίες και επαγγελματίες απ’ όλο τον κόσμο και εκεί αποκαλύφθηκαν τα μυστικά, αλλά και οι βέλτιστες πρακτικές αναφορικά με το ρόλο των νέων τεχνολογιών στη βιομηχανία του Ιατρικού Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, η κ. Αΐντα Σαρκισσιάν, μέσω μίας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας ομιλίας, παρουσίασε τη σχέση μεταξύ Ιατρού και Ασθενούς στη σύγχρονη εποχή, εστιάζοντας στις προοπτικές εξέλιξης της χώρας μας, αλλά και τις προκλήσεις στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού. Επιπρόσθετα, συμμετείχε σε συζήτηση διεθνούς πάνελ σχετικά με το Μίγμα Προώθησης και τις στρατηγικές επιτυχίας του.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!